Rütbe Kasma

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve __ßy_CeSeTT[ŹΛŹΛ] tarafından 17 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar son 5 pro kaldı onuda tamamladıkdan sonra full pro olacağım şimdiki rütbem binbaşı 50 arge syborg gemi önerilerinizi bekliyorum. Hangi konfigirasyon hangi gemi hangi npc ler hangi kapı vs vs açıklayabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

2. görevler ne durumda ? 100 lük ve hades sen ileri götürür ama başka alternatif bilemiyorum şu an için. 22 seviye görevleri çoktan bitmiştir zaten sormaya gerek görmüyorum.

3. görevvlerin hepsi bitti 100 lük görevlerin de 47 tamamlandı

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

100 yeni göreve başlamanız eğer başladıysanız onlara devam etmeniz biraz mantıklı olabilir.Hafta içi kastığınız uridiumlarla ilede hades yaparsanız rütbe kasmanız kolay olabilir diye düşündüm.Argeniz şeref argesinde olursa dahada iyi olur.

İyi Forumlar.

5. Rütbeyi pazar günleri hades dönerek kasabilirsiniz.

6. Rütbe Mindfire keserek kazanabilirsiniz ama 8 kişilik bir grubun olması gerek. Oradan kazanacağın uridium ile de istediğin zaman kapı yaparak desteklersin. Bu şekilde döngü yapan insanlar sadece sıralamada tutunabiliyor. Bu arada ufak bir tiyo vereyim yaratığı kestikten sonra çöpleri almayıp biriktirin sonra destek çekerek ve grup desteği ile topluca tüm kutuları toplayın. Yalnız sabah resetine dikkat edin yoksa resette silinir.

.Paradoks. bunu beğendi.