Rütbe Kasma

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve [J0keR]BoX[FrIqheR][ tarafından 28 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna tekrardan geri döndüm. 2 sene önceki rütbemden maalesef eser kalmamış :'D. Başlıkta yazdığım gibi rütbe kasmak istiyorum. En hızlı nasıl kasarım? Fikir ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler :)

2. _Blade_

_Blade_ Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Rütbe ağırlıklı olarak şeref puanı üzerine kurulmuş bir olgu, şeref veren görevleriniz duruyor ise görevleri tamamlayarak ve haftasonlarında destekli bir şekilde bol bol kapı yaparak (grup bulabilirseniz hades tavsiyemdir) şeref puanı elde edebilirsiniz. Kapıların dışında BL haritalarındaki Strokelight ve Mindfire Behemoth yaratıkları da güzel şeref kaynaklarıdır.

İyi forumlar.

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  3. Tamam hafta sonu kapı döndüm destekli bir şekilde, peki hafta içi? Ebedimi yapmalıyım. Forumda bir çok konu açılmış ve genelde rütbe kasmak istiyorsan ebedi yap demişlero_O

4. _Blade_

Tabi Ebedi kapı da bir alternatif, yüksek dalgalara çıkabilirseniz çok güzel şeref kasabilirsiniz, ne kadar yükselirseniz o kadar fazla şeref gelir. Ama çok fazla sabır gerektiren bir kapı olduğu için şahsi olarak tavsiye etmedim :)

5. Sabırsız biri için ne tavsiye edersiniz o zaman:D

6. Güzel desteklerle 1 strokelight tan 1m nin üzerinde şeref geliyor, 15 dakikada bir çıkarlar, her 3 bl haritasını da turlarsan 5 dakikada bir 1m şeref puanı yapar.

7. _Blade_

bir önceki mesajımda belirittiğim BL haritalarındaki yaratıkları tavsiye edebilirim. Ama muhtemelen kesmek isteyen tek kişi siz olmayacaksınız :D

İyi forumlar.

8. İlk defa duydum bu arkadaşı, yeni herhalde kendisi yada ben eskide kalmışım :D
    Valla şu meşajlardan sonra kapışırız valla :eek:

9. Gerekli bilgileri aldığımı düşünüyorum tekrardan sizlere teşekkür ederim arkadaşlar. Konuyu kitleyebilirisiniz :)

10. _Blade_

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş