Rütbe+özellik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve T•U•Д•Я•Є•G•26 tarafından 10 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

rütbeler+özellik vermelimi

1. evet

oy sayısı 7
    31,8%
  2. hayır

oy sayısı 16
    72,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merbaha iyi günler şöyle bi düşüncem var rütbeler+ özellik vermeli diye düşünüyorum sadece görünüş için olması biraz sıkıcı geliyür okadar ugraşıyoruz ediyoruz rütbeyi alıyoruz ama alsak da almasakda gemi aynı gemi misal şöyle olsa
    General+6 kalkan 6 vuruş 3 darbepuanı
    Tümgeneral +5 kalkan 5 vuruş 3 darbepuan
    Kurmay Albay+4 kalkan 4 vuruş 3 darbepuan
    Albay+3 vuruş 3kalkan 2 darbepuan gibi olabilir geliştirilmeli tabiki ben öylesine yazdım 6 yı 5i 4ü falan iyi günler

2. ___Rio___

___Rio___ User

güzel olurda çok karışık olur be:confused:

3. Darion26

Darion26 User

Daha önce böyle bir konu vardı.
    Ayrıca gemi ve rütbe değil oyunculuk kazanmalı -1.

4. ___Rio___

___Rio___ User

sizde hep aynı şey yok böyle bir konu vardı yok böyle bir konu açıldı yeter artık milletin moralini bozmasanız diyorrum

5. Öyle bir konu mevcut ve hala var. Yüzlerce eksi oyu var

Darion26 bunu beğendi.
  6. ___Rio___

___Rio___ User

ben ne diyorum hala devam ediyosun

7. O zaman -1 deyip geçmemi istiyorsan sen bilirsin..

Darion26 bunu beğendi.
  8. arkadaşlar oyunculuk diyosunuz da hiç güçlendiricim yoken çifti olan gemileri kestigim oluyor asıl oyunculuk bu degilmi ?

9. E zaten rütbeli adam = güç. Ayriyeten neden ek özellik gelsinki ?

10. Geminin görünümüne ek bir şey katılsa neyse diyecemde güçlüyken daha niye güçlensin. Oyum olumsuz.

11. WolfWar

WolfWar User

Güzel bir fikir gerçekten zihninize sağlık fakat böyle bir konu açılmıştı daha önce fikir havuzunda gerilere bakarsanız görürsünüz :) Link paylaşmak yasak yoksa atardım buraya :) Yinede +1

12. Katılıyorum zaten yüksek bir rütbeye sahipse sağlam adamdır :) . Albay , kurmay albay olmak için 3 4 senesini vermiş adamlar bilirim , çok güçlülerdir. Bi de böyle bir şey gelirse oyunun dengesi tamamen bozulur . Düşünsene x4 ile 50k - 60k vuran adamı :) . sen bu adamın yüksek rütbeli olduğunu düşün ve ek hasar vs. getir ne kadar güçlü olur değil mi? Şeref tp hiç gelemez zaten sıralamada geçilmez olurlar. Canlar kalkanlar ve hasarlar zaten tavan yapmış durumda ek hasar vs getiremeyiz bu durumda . Oyum -1 iyi forumlar...

13. Bence Rütbesi yüksek olanları emekliye ayımak lazım :))Aslında ters orantı oluyor rütbeli birilerinin DMG lerinin artması Aslında oyuna yeni başlayanları daha kolay kasılması için biraz DMG lerinin arttırılması lazım. Oldu olacak Yüksek rütbelilere ADMİN gemisi verilsin -1 oyum olumsuz

Chaorrupted bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.