Destek Rütbe Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .BigLord. tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .BigLord.

.BigLord. User

Merhaba Arkadaşlar Biraz Karışık Bi Durum Çözemedim Akıl Danışayım Dedim Şimdi Rütbe Puanlamasında -=[ Lordakium ]=- 6 Puan Vermesi Gerekirken 3 puan Veriyo Ayrıca Tp Ve Serefdende puan Vermesi Grekmiyorumu Ayrıca Yokettiğim Npc,dende puan Vermesi Grekiyo Sanırım Ama Beni rütbe Puanı Sabahtan Beri Npc Kesiyorum Görev bitirmeme Rağmen aldığım Rütbe puanları Çok Düşük Bunun Sebebi Nedir Sizce ????

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rütbe puanlaması ve hesaplaması hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca en iyi rütbe kasma yöntemi kapı yapmaktır.

Keyifli Forumlar

3. .BigLord.

.BigLord. User

Kapıda Yapsam gemide Kessem Yaratıkta kessem Görevde Bitirsem Ne Şefer Veriyo Ne Tp Nede Rütbe Puanı Hepsinin Yarısı Geliyo Dediğim Gibi -=[ Lordakium ]=- Kessem Bile 6 puan Yerinde 3 Puan Veriyo

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rütbe puan hesaplamaları resetle beraber yapılmaktadır.

Keyifli Forumlar

5. .BigLord.

.BigLord. User

Rütbe Puanlaması Resetten Sonra Olduğunu Biliyorum ama Kestiğim Yaratıkları Yada Gemileri Yada Yaptığım Kapılardaki şeref Ve Tp Oranlarını Sistem anlık Veriyo Sizin Değiniz Rütbe Hesaplamsı Bir Sonraki Rütbe Puanlamasını Hesaplıyo Vip Olduğum Zamanlarda Bunların Hepsi Anlık İşliyodu Ama Son 1 Aydır Vip Değilim Ve Durum Bu Sanırım Bi Sorun Var

6. -FIRTINA-

-FIRTINA- Guest

Merhaba

Rütbe puanı anlık gelir.Fakat rütbe puanına göre yapılan rütbe değişimleri günde 1 defa hesaplanıyor

Keyifli forumlar

7. .BigLord.

.BigLord. User

Ben rütbe puanına göre yapılan rütbe değişiminden Bahsetmiyorum anlık Olarak Verilen Rütbe Puanının Eksik Gelmesi diyorum -=[ Lordakium ]=- 6 Puan Vermesi Gerekirken 3 Puan Vermesi Ve Verdiği Tp Ve Şp Nin gelmemesi Ve Bunların Hesabıma Eklenmemesi sadece Kesitğim yaratıın yarım Gelen puanı Eklenmesinde Başka Bişey Yok Anlatamıyorum Sanırım

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rütbeler aşağıda belirtilen unsurlar formüle edilerek hesaplanıyor.
    + Tecrübe-Puanı / 100000
    + Şeref-Puanı / 100
    + Oyuncu İmha-Puanı* 3
    + Seviyen * 100
    + Kaydından beri geçen günler * 6
    + Gemi türün (phoenix=0, goliath=10) * 1000
    + Uzaylı İmha-Puanı / 2
    + Bitirdiğin görevler * 100
    - Dost imha * 100
    - Düşman tarafından imha * 4
    - Radyasyonlu bölgede yok olma * 8
    - Phoenixe imhası * 2

Kestiğiniz yaratık puanı ikiye bölünmektedir.

Keyifli Forumlar

9. .BigLord.

.BigLord. User

Neyse Teşekkürler ilginiz İçin Konuyu Kapatabilirsini Ben Supportla İşimi Halledeyim En iYisi ;)

10. Merhaba,

Aşağıda yazan yaratık puanlarıdır. Yaratıkların verdiği rütbe puanı değil. Rütbe puanınıza etkisi bu yaratık puanlarının yarsıdır. Yani lordakium 6 puan yazıyor ise rütbeye katkısı 3'tür.

İyi Forumlar.

11. .BigLord.

.BigLord. User

O zamanSunu Sorayım Size -=[ Interceptor ]=- 1 Puan Veriyo bunun rütbetbeye Katkısı Nedir ????

12. Merhaba,

Her 2 interceptor kestiğiniz zaman 1 rütbe puanı alacaksınız.

İyi Forumlar.

13. .BigLord.

.BigLord. User

Şimdi Kestim 1 tane Ve 1 Puan Verdi Ve Sonra icy kestim 3 Puan Veriyo Ama 2 Puan Verdi bi problem olduğu Kesin ;) şunuda Söyliyeyim Verdiği Tp Ve Şp Hiç Eklenmiyo Yanı Etkisi Olmuyo

14. Merhaba,

Siz en iyisi supportla görüşün :) Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.