Rütbe puanı (Acil)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve σхчɢεп tarafından 15 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben tr3 te mmo yum tr3 te en kalabalık şirket mmo sonra eic sonrada vru geliyor ben hangisinde daha çabuk rütbe atlarım bilgilendirirseniz sevinirim

2. WolfWar

WolfWar User

Hangi rütbeye kadar düşündüğüne bağlı :)

3. örnek olarak binbaşı :D

WolfWar bunu beğendi.
  4. Üyes sayısı az olan şirkette de daha çok rütbe alırsın.

5. bu birazda senin rütbe kasma hızına bağlı eğer her gün kapı yaparsan hades fln mmodada çok çabuk binbaşı olabilirsin

6. uzayl80

uzayl80 User

rütbe kasarken düşman gemi tarafından kesilmemeye bak ayrıca daha cabuk rütbe için korsan haritalarında + yeni haritalarda bolca bosss falaln kes bide oyun ana saybasında seref listeydi sanırım orda alt üst ne kadar puana ihtiyac var ordan takip edebilirsin

7. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Uridium biriktirebilirseniz hafta sonları grup kurarak hades kapısı yapın.

Önümüzdeki aylarda sever birleştirilmesi planlanılıyor serverlar birleşince rütbe olarak rahat nefes alabileceğinizi düşünüyorum.

İyi forumlar...

8. uzayl80

uzayl80 User

sayın mod biz daha havuçları fuleyemedik botcular yüzünden 2 haftada anca 1 zeta acabiliyorum 4 satte 3 bin pala zar zor toplayabiliyorum kendini bilmez adamlar yüznden kesiyorlar sen hades diyon :D :D kolaysa sen yap hadesi zayıf bir carla

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Hades kapısı rütbe için zeta kapısından daha verimli ve daha ucuza açılıyor.

Bana göre ateş edebilen her gemi bütün kapıları yapabilir, petin olmadığı zamanlarda 7 iris vega ile gamma kapısı bitirmiştim. :)

İyi forumlar...

10. öncelikle cevaplarınız için çok teşekkürler anladığım kadarıyla hades kapısı rütbe için çok önemli ama vru da olsaydım daha mı kolay atlayacaktım bir de bunu öğrenmek istiyorum

.KAPLAN bunu beğendi.
  11. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rütbe sayıları oyuncu sayısına göre verilir ve oyuncu rütbe puanlarına göre hesaplanır.

Yani x şirketinde 100 tane binbaşı varsa alt rütbe puanı 1.000.000 istiyorsa y şirketinde 50 tane binbaşı alt rütbe puanı 500.000 isteyebilir.

Şirket değiştirerek şeref puanınızı düşürmemenizi öneririm.

Galaksi kapılarınızı pazar günü yapın ve rütbe istiyorsanız kafanızı başka kapılarla kurcalamadan hades için grup bulun.

İyi forumlar...

12. çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir

.KAPLAN bunu beğendi.
  13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rica ederim efendim. :)

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.