Rütbe puanı hakkında ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MeXic0- tarafından 7 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -MeXic0-

-MeXic0- User

Selamlar FM ler iyi görevler ve sizede değerli oyuncular iyi oyunlar . 2.5 m rütbe puanım var asıl sorun günde ortalama 600 bin rütbe puanı kasımı mümkün müdür ?(serverde yaklaşık 6 kişinin kişi başı 600 k kasıldıgını duydum .. ) Şunuda farkettim rütbe puanlarında aşırı derecede yükselme söz konusu sizce bu durum normal mi ? haritalarda (pvp hariç) kesicek adam bulamıyoruz kapı daşında adam gibi kasılanda yok ama rütbeler tavanda ...

2. SİSTEM

SİSTEM User

Oyun ne kadar fazla oynarsanız bir o kadar rütbe kasmanız mümkün ama 600k için bayağı bir zaman harcamalısınız kapı yapmanın yanında adam kesme ile 600 olmasada hissedilir bir rütbe kasabilirsiniz diye düşünüyorum rütbelerin yükselmesine gelecek olursam 2 hafta kadardır gün aşırı ve üst üste gg indirimi yapılmaktaydı buda maalesef kapı yapma sayılarını 4 e katladı buda hali ile rütbelerde ciddi bir fark yaratmış oldu ve bu fark zaman ile kapanabilir duruma gelmiştir zamanınızı oyun dahilinde harcayacaksanız kapı yapmalarınızı çoğaltınız ve rütbe için en etkili şereftir şerefi kasarsanız rütbeyide kolaylıkla kasarsınız.

3. -MeXic0-

-MeXic0- User

Rütbeden yana sıkıntı yok , gg ye indirim geldikçe toplu olarak 2 şer kapıları açıp yapıyorum ve ortalama 150 k civarı rütbe geliyor . Ama gg den diğeri olan kapı indirimleri olmadığı vakit alt gemi ben üst gemiden rütbe puanı izlenimlerini yapıyorum gerçekten çok fazla kasılıyor .

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Rütbe puanları sürekli artıyor,GG lerdeki indirimler sayesinde oyuncular yoğun bir şekilde kapı yapmaktalar.

Hades,low kapısı gibi kapılar rütbe artışında etkili oluyor.

Yinede arkadaşlarımızdan fikir almanız için,konunuzu taşıyorum.

Keyifli Forumlar.

5. ÇORBACI

ÇORBACI User

rütbe pişmanlıktır ve bu işin sonu yoktur o yüzden oyundan zevk almak için oynayın ben çok gördüm rütbesiz adamın generali kestiğini.

6. Acemi Binbaşı olup 2 ye 1 general kestikten sonra rütbe falan sökmüyor sadece havaya yarar ama bu halimle de kesince havası alınmış oluyor arkadaşların :D:D

7. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

ben bu oyunun herşeyini çözdüm bi rütbesini çözemedim hafta sonu 2 gün boyunca kapı yaptım 8 mil felan şeref kastım 975 k rütbe puanım var rütbem acemi yüzbaşı bi sonraki rütbeye daha 1 milyon rütbe var bu ne saçma iş sıralamamda 703 bunu açıklayabilicek biri varsa helal olsun :)

8. bu oyunun herşeyini çözmekle rütbe sistemini ve rütbe kasma sistemini çözmek bana göre eşdeğerdir.çok karmaşık vede rütbeye etki eden etkenler oldukça fazla.ben sıralamaya baktığımda benden şerefi daha fazla olmasına rağmen daha alt rütbede olan oyuncular görüyorum..oysa rütbeye etki eden en önemli etkenin şeref olduğu bilinmekte.ama kapı yaparak rütbe yaptım yinede yukardaki dahada arayı açtı diyorsanız demekki sizden daha fazla kapı yapmış demektir..eğer rütbe yapmak istiyorsanız kapı kapı yapmak istiyorsanızda %50 dahil tüm güçlendiriciler şart..buna ek olarak siz abc kapısı dönersiniz yukardaki kalabalık grupla hades yapar ozaman elitten vazgeçer ve rütbeye yüklenir..sizinde aynısını yapmanız lazımki enazından ara açılmasın..

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

o kadar imkansiz 1 gundemi kasiyorlar ,uyumasada yapamaz ne uri dayanir ne gg ne seprom ozellikle seprom :) oyuncu silinmistir belki bolca ,tr 1 mi bu neresi ?

azrail_melek_oğlu_ bunu beğendi.
  10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tek oyuncuya bakılmıyor.O gün yapılan tüm yapılan kapılara göre hesaplanıyor.Bence indirim günlerinde böyle hızlıca artması normal.Ben tek günde 800k artan rütbe gördüm.Ve bu konuda yapılabilecekte birşey bulunmamakta.

Keyifli forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. ÇORBACI

ÇORBACI User

Rütbe konusunada bir düzenleme getirilmesi gerekiyor eskiden bu oyunu oynayan çok kişi vardı 2008 de TR1 serveri ilk açıldığı zamanlar bi ara her şirkette 80.000er oyuncu vardı her şirkette 8 tümgeneral vardı o zamanlar oyun bilek gücü ile oynandığı için rütbeler kolay kolay değişmiyordu tabii daha sonra oyuna gelen yeniliklere birlikte bilek gücü değil kredi kartı egemen olunca rütbelerde akıl almaz şekilde uçmaya başladı oyuncu sayısıda 10 misliden fazla düştü o yüzden rütbelerede bi ayar çekmeli 10.000 de bir tümgeneral yerine 1000 de 1 tümgeneral verilirse oyun daha rekabetçi havaya bürünür.

azrail_melek_oğlu_ bunu beğendi.
  12. -MeXic0-

-MeXic0- User

Evet tr1 .. Yani rütbe sistemi biraz daha düzenlenebilir . Tabiki rütbe önemli değil ama düzenleme şart .

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda olmasını istediğiniz konuları,bir anket açarak"Güncelleme ve Fikir Havuzu Bölümüne"açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.