Rütbe puanı hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve garfton01 tarafından 4 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. garfton01

garfton01 User

Arkadaşlar rütbe puanı günde yaklaşık 15-30 k arası kasıyorum. Buna rağmen günlük sürekli 100 k artıp duruyor. Kurmay yüzbaşıyım ve acemi binbaşı olmak için önceden yaklaşık 500-600 k arasında rütbe puanı gerekliyken şuan 1 milyon rütbe puanına ihtiyacım var. Anlamadığım nokta hergün tp ve şp veren etkinlikte yok nasıl bu kadar artabiliyor? Hadesi herkes pazar günleri dönüyor. Sadece pazar günleri yaklaşık bu miktarda artması gerekmez mi? Hergün bizzat yaratık keserek emek veriyorum ve böyle görünce rütbe sistemini moralim bozuluyor. Bilen biri söylesin lütfen bu duruma ne yapabiliriz? Eminim benim gibi durumda olanlarda vardır.

2. Haftaiçi alfa beta gamma yapan oyuncular var ayrıca 22. seviye görevleri ve 100 lük görevlerini yapan oyuncularda var.

Acemi albay ve altı rütbeler oyuncu sayısıyla dağıtılıyor. Mesela 100 oyuncu varsa 5 acemi albay, 200 Oyuncu varsa 10 acemi albay rütbesi oluyor. 1 aydan fazla girilmeyen hesaplar rütbe sistemine dahil olmaz ve rütbeleri acemi uzay pilotu olarak gözüküyor. Rütbeye dahil olan oyuncu sayısı azaldığı için rütbe sayılarında azalma olur. Rütbe sayısı azaldığı içinde rütbe puanları yükselir.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. arkadaş bendede haftalardır artmayan fark tam kapattım derken 700k ya çıktı anlamadım bizde yapıyoz görevleri güçlendiricilerle falan bir günde 700k artmıyor yakalayamıyorum tuhaf olan tam 20-30k kalıyor birden 400-500 artıyor 4-5 seferdir aynısı oluyor

4. oben

oben User

senin gibi durumda olanlar olsa ne olacak şimdi buradan konuya girecez ucu malum yere dokunacak tartışma gürültü patırtı gelecek mod konuyu kapatacak..iyisimi kardeş gemini kas içini doldur bırak rutbeyi git keyfine göre savaş keyfini çıkar..rutbe ne olacak asker değilsinki maaşın artsın.vuruşa etkisi yok bi avantası yok..takma kafana rutbeyi boş iş rutbe..ben daima bir alt rutbeye oynuyorum sanada tavsiye ederim..albaydan şimdi kurmnay binbaşıya oynuyorum..hadi kal sağlıcakla..

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  5. Rütbe puanında sizden yüksek olan bir oyuncu sizin şirketinize geçmişte olabilir

6. bunlar hep rütbe puanı kapanırkenmi geçiyor beaaa

ya rütbe gibi bi takıntı yokda görmüşken yazıverem dedim aklıma takılan bi konu işte

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2019
  7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Oyuncular hafta içi görevlerini bitirebilirler. Arkadaşlarımızında dediği gibi hafta içi kapı yapan oyuncularda olabiliyor. Şirket değişen oyuncular da bu konuda rütbeye etki edebiliyorlar. Bu konuda sizin yapabileceğin tek şey kasmaya devam etmek bu artışı maalesef önleyemezsiniz.

İyi oyunlar.

8. Biliyorsunuz bazı rütbeler şirket içindeki sınırlı sayıdaki oyunculara veriliyor. Siz burada birisini acemi binbaşılıktan kurmay yüzbaşılığa düşürüp onun rütbesini kapmaya çalışıyorsunuz. Kolay bir şey değil yani. ;)