rütbe puanı kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 1 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

bir günde 100.000 rütbe puanı kasmak istiyorum... nasıl yapabilirim...

2. ZEHİR

ZEHİR User

Merhaba,

Haritada yaratık keserek çok zor kasarsınız. Ancak sürekli seri bir şekilde görevlerle birlikte yaparsanız bir ihtimal olabilir. Size tavsiye olarak eğerki fırsatınız var ise kapı yapmanız olacaktır. En iyi şekilde rütbe kasabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  3. Kolay ve yüksek Şöhret puanı veren bir kapıyı sürekli yaparsan kasabilirsin.

4. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Belirli günlerde çıkan %50 şeref desteğini alarak kapı yaparsanız belirttiğiniz rakama rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Özellikle size Alpha,beta,Gamma kapılarını yapmanızı tavsiye ediyorum.

Keyifli forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  5. uri sıkıntınız yoksa şeref argesi + çift şeref güçlendirici + %50 ile kappa dönebilirsiniz veya alfa-beta-gama dönebilirsiniz . normal haritalarda yaratık keserek 1 günde 100k rütbe yapmanız mümkün değil . kapı yaparakda yaklaşık 10m gibi bir şeref puanı kasmanız lazım 1 günde . buda bol bol kapı anlamına geliyor yani yaklaşık ,5 gama 8 beta 10 alfa gibi bir kapı sayısına ulaşmanız lazım

takemyhard bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şeref puanı,tecrübe puanı veren desteklerden alabilirsiniz.

Yine aynı şekilde tecrübe ve şeref puanlarını arttıran uçuş düzenleri,tasarım gemilerinden kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

dün burada tavsiye edilenlerden sadece %50 tp desteği hariç hemen hemen hepsini yaptım... veteran tasarımla ve yarasa düzeniyle zeta yaptım mesela ,cubi kestim tek başıma 20-25 kadar, tolon bosstalin talinleri falanda kestim ... düşman haritalarında gemide kestim 30 kadar....kastığım rütbe puanı 8.000 :( ... hadi %50 şp desteğide çekeyim en fazla 10.000 yapar. hadi 2de zor görev ekleyeyim 15.000... tabii bunları hergün yapmak için sepronu ve cephaneyi bulmak mümkün değil o ayrı :) normal bir günde 5000 rpyi geçemeyeceğim anlaşılan... ilginize teşekkürler isterseniz kilitliyebilirsiniz... kolay gelsin

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yarasa kapida ise yaramaz bilginize olsun.seref diroit tasarimi alin imkan olursa.rutbeye seref etken,kidemli olani almalisiniz.rutbe kasmak kolay degil sabir ,zaman ister .kolay gelsin.

takemyhard bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

herzaman şeref tasarımıyla ve kıskaçla yapıyordum. birazda tp kassiim dedim. belki faydası olur diye :) . ama hangi tasarımla yaparsam yapiim 100.000 kasamam anladığım kadarıyla :( . yarasa kapıda işe yarıyor : hem vuruşta, hemde yaratıklardan aldığım tpde bayaa fark ediyor... ben denedim biliyom :)

modum şimdi gamaya girecem hangi tasarım ve diroit düzenini tavsiye edersiniz ( tüm gemiler, tasarımları ve uçuş düzenleri var) birde gamadan enfazla kaç tp kasabilirim sizce...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Mart 2016
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kapi sonunda gorevde ise yaramaz sonunda verilen odulde normal kesimde ise yariyor anca.tp siralamada rutbede seref etkendir .seref kasin hep argeleride serefe verin bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.