Öneri Rütbe Puanı KIRMIZI ALARM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*A*N*B*E*Y* tarafından 5 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizin düşünceniz nedir?

1. Bencede kesinlikle olmalı

85,7%
  2. Hayır

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit oyuncuları olarak hemen hemen herkesin sorun olarak dillendirdiği rütbe puanlarındaki ciddi artıştan son derece memnuniyetsiz büyük bir kitle var. Rütbe puanlarındaki artışın en önemli sebebi oyunun eskiye oranla büyük miktarda oyuncu kaybının olması ve bunun yanında giden oyunculara oranla yeni başlayan oyuncu sayısının yetersiz olması rütbelerin artmasına sebep oluyor. Artık gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor rütbe puanları düşmeyecek aksine yükselmeye devam edicek.

Buna çözüm olarak birşey paylaşmak istiyorum;

RÜTBELER
    1. General (azami 1 tane her şirket için)
    2. Tümgeneral (0,01%)
    3. Kurmay Albay (0,10%)
    4. Albay (0,50%)
    5. Acemi Albay (1,00%)
    6. Kurmay Binbaşı (1,50%)
    7. Binbaşı (2,00%)
    8. Acemi Binbaşı (2,50%)
    9. Uzman Yüzbaşı (3,00%)
    10. Yüzbaşı (3,50%)
    11. Acemi Yüzbaşı (4,00%)
    12. Üsteğmen (4,50%)
    13. Teğmen (5,00%)
    14. Asteğmen (6,00%)
    15. Uzman Çavuş (7,00%)
    16. Çavuş (8,00%)
    17. Acemi Çavuş (9,00%)
    18. ( 10.00% ) Acemi Pilot
    19. Uzay Pilotu (12,39%)
    20. Acemi Uzay Pilotu (20,00%)

Yukarıda bulunan oranların özellikle herkezin hayalini kurduğu Tümgeneral, Kurmay Albay, Albay rütbelerinin oranlarının biraz daha fazlalaştırılması rütbe sorununa çözüm olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda Acemi Albay, Kurmay Binbaşı, Binbaşı ve Acemi Binbaşı rütbelerinin oranlarınında arttırılabilceğini düşüyorum. Dediğim şekilde arttırılırsan örnek veriyorum Kurmay Albay (0,10%) dan (0,20%) çıkarılması bile şuanda serverinizde bulunan kurmay albay sayısının 3-4 hatta 5 e çıkmasını sağlayacak.

Önerdiğim oranlar(En az şekilde gelmesini beklediğim)

2. Tümgeneral (0,02%)
    3. Kurmay Albay (0,25%)
    4. Albay (1,00%)
    5. Acemi Albay (2,00%)
    6. Kurmay Binbaşı (2,50%)
    7. Binbaşı (3,00%)
    8. Acemi Binbaşı (4,50%)

Son düzenlenen: 5 May 2017
  2. Oranı arttırmak bir çözüm değil. Çözüm yeni oyuncuların oyuna katılabilmesi. Lf4 alımının kolaylaşması vs. 5 ay sonra da tümgeneral 0.04 olur bu işin maalesef sonu yok.

3. Oyuncu gelmesini beklemekte bir çözüm değil. Oranların arttırılması rütbe rekabetinin azalmasına yol açacağından daha rütbenin çok yüksek yerlere varmasının zor olduğunu düşüyorum.

4. Gayet Mantıklı ve katılıyorum Emeğine sağlık.

5. yeni oyuncu kazanma sanslari suan 0 gibi birsey baslayan 1 ay oynuyor birakiyor oyun artik eski gibi degil eskiden birakiyorlardi 3 ay icinde yeni gemi yapiyorlar klanca kiredi vs gibi seylerle ama simdi hersey sans paraya döndu lf4 herku havoc gelsitirme vs vs bu yuzden oyunda kimse kalmadi tr1 suan bos gibi birsey o yuzden tek sey server birlesmesi onuda yapmazlarsa kayip edecek onlar biz degil

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.