rütbe puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___katakulle tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 günde 90k rütbe puanı kasmak nasıl mümkündür? biri bana bunu açıklarsa sevinirim.
    ayrıca kendi rütbe puanımın durduk yere 6k aşağıya düşmesi nasıl olabilir? - şeref yemedim gemi türümü değiştirmedim. dün oyundan çıkarken baktığım rütbe puanım şu anda yaklaşık 6k daha düşük???

2. dngn75

dngn75 User

Şirket değiştirenler yüzünden diyenler var ama ben alaka kuramadım. Şirket değişince değiştirenlerin şerefi düşüyor geride kalanların değil.

Bot kullandığı için atılan çok oyunda diyorlar ama ben bunda da alaka kuramadım. Bot kullanan adamın gemiside şefide yüksekdir heralde. Atılınca rütbe terfi sayısının düşmesi gerekir diye düşünüyorum.

3. MKS-705

MKS-705 User

millet ksatıkca seninki düşüyor...

4. Merhaba ,

Şirket değiştiren oyuncular özellikle yüksek rütbeli ( TP , ŞP ) oyuncular ve ayrıca toplu klan geçişleri gibi şeyler de etkileyebiliyor. Bunun dışında eğer sistemle ilgili bir durum varsa en kısa zamanda düzeltilecektir.

İyi forumlar.

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Modum biliyoruz şirket değiştirenler vesaire felan ama bence teknik ekibe iletin çünkü şuan bütün arkadaşlarım rütbeler niye artmış diye yakınıyor.

6. ONURBEY

ONURBEY User

Bir sonraki [​IMG] Uzman Yüzbaşı rütbesine ulaşmak için, şu anda 707.184 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Acemi Yüzbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 455.580.

İnanılmaz bir artış. Yani ben bildim bileli bu rütbeler hep sorun olmuştur. Tam yetiştim diyorsun, ama ertesi gün hayal kırıklığı. :( :( :(

Ben oyuna başladığım da rütbem Acemi Albay dı. Ama 7/24 kasılamadığım için zamanla Yüzbaşıya kadar düştü. Şimdi sıra Acemi Yüzbaşı olmam da. Yani ters orantı, rütbe alacağıma rütbe kaybediyorum.

Şunu düşünün; Göğsümde bir sürü madalya var, bir sürü görev yapmışım, kapılar bitirmişim, binlerce yaratık, gemi kesmişim, ama rütbe hala düşmeye devam ediyor. Acemi uzay pilotu, üstünde taç bütün kapılar bitmiş. Full olmuşsun ama rütben, komik bir durum.

Saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  7. TheMaster

TheMaster User

Bir sonraki [​IMG]Acemi Albay rütbesine ulaşmak için, şu anda 1.712.423 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    2 Günde yaklaşık olarak 200.000 rütbe puanı arttı.

8. aborjin14

aborjin14 User

binbaşı rutbesi bi anda 100 bin puan birden nasıl yukseldi biri acıklaya bilirmi butun klanlar şirketmi degiştirdi

9. matkap34

matkap34 User

Kazanılan rütbe puanı:
    642.169
    Bir sonraki [​IMG] Uzman Yüzbaşı rütbesine ulaşmak için, şu anda 739.940 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Acemi Yüzbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 496.690.
    dün uzman yüzbaşı 680 bindi 1 günde 60 bin arttı bunun şirket değiştirmeyle alakası olamaz diye düşünüyorum

10. aborjin14

aborjin14 User

bencede bu işte bi yanlışlık olmalı

11. Cellatus29

Cellatus29 User

aynen admin bizim serverdada rütbeler bir günde tavan yaptı :oops:

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

Şirketteki oyuncu sayısı azaldıysa mesela bir günde birkaç yüz kişi banlandıysa yada oyundaki açılmış ama hiç oynanmamış boş hesaplar sislindiyse bir anda çok yüksek derecede rütbe puanları artabilir çünkü şirketteki kişi sayısına göre rütbe veriliyor bu arada bende baktım daha dün bir öndeki rütbe ile aramda 230.000 fark varken şimdi 310.000 farka çıkmış

13. ONURBEY

ONURBEY User

Bir sonraki [​IMG] Uzman Yüzbaşı rütbesine ulaşmak için, şu anda 682.213 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Acemi Yüzbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 431.226.

Hani bahane olarak deniliyor ya, şirket değiştirilmiştir, ya da banlanan oyunculardan dolayı, üye sayısı azaldığı için, rütbeler yükseldi, diye.

Peki bugün ne oldu da rütbe puanları düştü. Şirket değiştirenler vazgeçip geri mi döndüler, yoksa banlanan gemiler, geri mi geldi.

Demek ki ikisi de değil. Sorun bence bu rütbe puanlarının DERHAL ELE ALINIP, bir sorun olup olmadığına bakılmasıdır.

Saygılarımla.

MRTBY bunu beğendi.
  14. oyunu bırakıyorum walla bu oyun en kötü oyun kimse kusura bakmasın eskisi gibi değil herşey berbat

15. ya bide şirket değiştiren oyuncu olmuştur diyosunuz ya helal olsun diyorum benim anlamadığım şirket değiştirseler global avrupa 7 serverinde neden 3 şirkettede rütbeler tavan yaptı oyun hatası işte sorunu biraz olsun kendinizde arayın be arkadaş bütün serverler aynı olayı yaşıyo yukarda biriside adamlar kasmış diyo bu arkadaşada selamımı iletiyorum o anlar.

16. oktayiko

oktayiko User

rütbelerde aşırı artış var tek swde deil bi kontrol edin bnce

17. matkap34

matkap34 User

oynadığım swde rütbeler keşke tr4 deki gibi olsa şimdiki rütbeden 2 rütbe yüksek olacaktım :p

18. yav gerçekten oyunu bi taratın hile falanmı var adamlar nasıl kaslıyor günde 150 k artması nedemek yav bi gemi 150 k kasabilrmi hiç şirket deişti deseniz 1 haftadır böyle bu oyun bütün swlerde bunun olması normalmi

19. bu oyunda ben çaylak değilim 2-3 günü bırak 2-3 yıllık oyuncu da değilim. yıllar üstüne yıllarımı verdim ben buraya. yukarıda bazı arkadaşlar 150k artıştan bahsediyorlar ki bu kendi serverıma göre daha korkunç birşey. 150 k rütbe puanı demek yaklaşık 15 milyon şeref puanı demek.1 günde değil şirket değiştirmek şirketin yarısı başka bir yere gitse 15 milyon şeref puanı artması imkansız kardeşim. ya çıkıp diyeceksiniz birileri hile yapıyor biz bu işin peşini bırakmayacağız bulacağız bu şahısları, ya diyeceksiniz oyunda bug var bunu kullananları bulacağız ya da diyeceksiniz oyunda birşeyler dönüyor biz do türkiye ekibi olarak bu işi çözemedik bizde daha fazla bıdı bıdı yapmayacağız. tekrar söylüyorum şirkette değiştirsen gemi de banlasan ne yaparsan yap kendi şirketim ve serverım için 90k küsür rütbe 1 günde artmaz başka şirket ve serverlar için 150k da artmaz. işin ilginç bir yanı daha var. dün 6k ya yakın düşen rütbem sinirlenip çıkış attığım dünden beri durduk yere 6k küsür geri artış göstermiş. bu kadar da olmaz kardeşim. pes diyorum size... bu mesaja karşı herhangi bir yöneticiden falan da filan bik bik bik bik şeklinde devam eden bir cevap gelecektir eminim. peki biz yer miyiz bunu??? yiyene de afiyet olsun...

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  20. Merhaba ,

Arkadaşlar sizlerden gelen ayrıca bizlerin tespit ettiği iletilmesi gerekenler iletildi ve yenileri olursa iletilecektir. Sabırlı olmaya çalışalım lütfen.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.