Bug / Oyun hatasi Rütbe Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NobleWolf_1903 tarafından 4 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.5 yıldır oyuna girmiyordum. 4 gün önce girdim rütbem acemi uzay pilotuna düşmüş. tamam burda sıkıntı yok düşer. rütbe puanım aynı duruyo 1.600.000. sıkıntı şu; benim esas rütbem ne zaman gelecek. her sabah resetten sonra gelir diye bekliyorum gelmedi 4 gündür. Bir de ana sayfada pilotlar kısmın da sadece benim adım var sıralamadaki kimse yok. aynı şekilde sıralamalar kısmına tıkladığımda. en iyi kullanıcılar en iyi şeref falan onlar da da kimse görünmüyor.

2. ___GiRdAp

___GiRdAp User

1 hafta sürer en fazla bende oyuna ara verdiğimde aynı olayı yaşadım sıralamana bak profilde orda rütben normal ise düzelcektir...

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Eğer Hesabınıza girdikten sonra bir adet npc kesip ve sonrasında üzerinden reset geçti de düzelme olmadı ise Support ile iletişime geçiniz.

Sıralama hatası Tr2 sorunlu bunu gerekli yerlere bildirdik. Eğer Tr2 dışında bir server ise geri bildirimde bulununuz.

iyi forumlar.

4. teşekkürler. tr 2 serverındayım. konu kilitlenebilir.

5. *Shemie*

*Shemie* User

Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.