Destek Rütbe Puanı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve KADJARA tarafından 24 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KADJARA

KADJARA User

Forumda ki arkadaşlarım. Acemi Albay hesaba sahibim hergün belirli saatler arasında oyuna girip oyun oynamaktayım yanlız son 1 yıldır aşırı derecede zorlandığımı fark ettim çünkü rütbe puanları aşırı derecede artıyor hafta içi kastığım uridium miktarı hafta sonu hades yapmama yetmiyor yaptığım hadeslerde rütbeyi korumak için ve pozitif yönde ilerlemek için eksik kalıyor.
    Aranızda rütbe sahibi olup öneri verebilecek var mı ?
    Şuan ki pozisyonumda durumumu şöyle özetleyeyim yaklaşık 4-5 saat aralığında oyundayım x7 bl 4-5 x6 haritaları arasında mekik dokumaktayım x7 genelde malesef oyunun kanayan yaralarıyla dolu yaratık tutmakta sorun yaşıyorum x6 haritasını boş bulamıyorum attığım elit ve gelen uridium bekleme süresi beni tatmin etmiyor 4-5de uber kristallon ve boss krsitallon tutuyorum ama oynama süremle topladığım uridium destek satın almam hammadde yollamam pet masrafları derken elde pek birşey kalmıyor. Klanımda bulunmamakta savaş olmadan kasılamıyorum savaş varken rahat vermezler tecrübemle sabit bu durum. canım sıkılıncada 1saat elimle 1 saatte telefonumla girip pete kutu toplatıyorum ben tıklayınca uridium az veriyor anlamadım gitti. İllegal işlerle uğraşamam bir ton para ve emek heba olsun istemiyorum her hafta indirim paketi çekiyorum bazı zamanlar şeref ve tp alıyorum %50 olanlardan. Low kapısı içinde malesef grup bulamıyorum bulsamda genelde zarar ediyorum gruptakiler x2 ben x4 atıyorum elit durumum fena değil 22lwl görevlerim bitmiş durumda sadece cubikon var 100 görevleri bl görevlerinden sonra başlamayı düşünüyorum.
    -Sıralama oyuncuları nasıl rütbe puanı kasıyor yardımcı olursanız sevinirim.-
    Not: Oynama sürem 11 saatten düştü :D malum öğrencilik birde klandan çıkınca boşlukta yüzer gibi oldum.

2. Hocam zaten bu şekilde yeterince üri kasamazsınız .. Palladium , spaceball ve avantaj kutularını ele alacak olursak size tavsiyem şudur ; palladium'da nap-ittifak fazla olan bir klan tercih edin rütbeniz dolayısıyla büyük ihtimalle alınırsınz klana . Katlayıcı çekip spacebalları kesinlikle kovalayın abartısız 2-3 saat sağlam bi spaceball yapmanız size min 500 gg kastıracaktır . Katlayıcınız varken oyunda olduğunuz süre zarfında pusat veya sinekle PvP de kutu toplayın petinizle . Bunların yanında günde 1 goli deposu(4000) pala toplayıp dönüştürmeye çalışın . Paladan haftalık 1.600 gg + ortalama haftada 2 space geliyor 1000 de ordan 2.600 . Günlük 300 ila 500 de avantajdan gelse ortalama 6 günde 2100 eder toplamda 4000 ila 5000 arası bi gg kasmış olursunuz haftalık ( değişkenlikle birlikte min 3k gg yaparsınız.) Avantaj kutusundan günde 30 ila 50 k üri kastığınızı varsayarsak haftalık min 200 ila 350 k arasında bir üri yapmış olursunuz . 2 hafta sabredip sağlam bir birikim yaparak ekstra enerji ile hades açıp yaparsak hem üri kasmış olursunuz hemde uri ile hadesi hemen hemen zararsız devam ettirirsiniz ..(bu süre zarfında kapı için indirim kutu spaceball için katlayıcı ve yanında VİP almalısınız.

3. ELYSIUM

ELYSIUM User

bl görevlerini ve 100lük görevleri yapmalısın. epey şeref veriyor tabi bitirirken grup desteği + diroit düzeni + ggemi tasarımı+ %50destekler

4. -Sıralama oyuncuları nasıl rütbe puanı kasıyor yardımcı olursanız sevinirim.-

Sıralama oyuncularında üri eksik olmaz. Elit ve üri sıkıntısı olmayan rütbe için kappa , hades yapıyor genellikle . a.b.g de zarardan çok karı olduğu için tercih ediliyor . 100 yeni görev ve bl haritasında ki şp görevleri ile sıralamada kalıyorlar . Yaptıkları kapıda cabası .. Ve en önemli detay behamoth ... Sağlam bir grubun varsa 1 gecede 300-500 k uri kasabiliyorsun elit atarak .

5. Capital ve Find saatlerini öğrenirsen çok işine yarar. arada bir mndfıreye vur 5/6kısı kesen gruplarda oluyor kutunu alır gıdersın

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu uygun yere taşıyorum.
    Sorunuza gelecek olursam 4-5 sizin için gelişmiş hesap olarak iyi bir haritadır. Burada iyi derece uridium kasmanız gerekir. Ayrıca haftaiçi biriktirdiğiniz uridiumları haftasonu hades kapısı ile desteklerseniz iyi derecede rütbe puanı kazanabilirsiniz.

İyi forumlar