Rütbe Puanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Merhabalar bir sonraki rütbe asteğmen için gerekene 124.711 diyor ve 1.5 gündür puanım 130 bin bandında ve yükseliyor olmasına rağmen atlayamıyorum bir de şöyle bir sorun var 2 gün önce asteğmen için 170 bin puan istiyordu şuan 124 bin nası oldu bu

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rütbe puanları sabit değildir. Oyuncuların günlük kasılmaları ve yaptıkları görevlere göre her gün TSİ 6:30'dan sonra Rütbe puanları güncellenmektedir. Banlanan oyuncular olunca veya (-) Şeref yiyen bunun için bir etkendir.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. Ningen

Ningen User

Her şirkette belirli sayılarda rütbe sahibi olabilir bu yüzden rütbeyi alamıyor olabilirsiniz. Rütbe düşme sebebi ise genelde oyuncuların şirket değiştirmeleri veya hesaplarının bir cezadan dolayı kapatılması ile oluyor.

Luminous bunu beğendi.
  4. theanger33

theanger33 User

şirket değiştirdim sanırım ondan dolayı fazla bir azalma oldu şimdi baktım düzelmiş teşekkürler konu kilitlenebilir

Luminous bunu beğendi.
  5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmesine sevindim, konunuzu da talebiniz üzere kilitledim. :D

İyi forumlaaaaar.

theanger33 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.