Destek Rütbe Puanım Birden Düştü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbvolkan17 tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbvolkan17

fbvolkan17 User

Merhaba Arkadaşlar Rütbe puanım 22 binden 15 bin e düştü sebebi nedir gemim leonovdu 2 dk golyata geçtim sonra tekrar leonova geçtim düşmüş yardımcı olursanız sevinirim?

2. WightPro

WightPro User

Goli 10.000 rp veriyor lenov 4.000 rp veriyor ondan düşmüştür

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi hesaplama sırasındaki gemiye göre değişkenlik gösterir. Gece'den goliath geçip o şekilde hesaplamaya girerseniz düzelecektir.

İyi forumlar.

4. fbvolkan17

fbvolkan17 User

ama leonovdda 22 bindi golyata geçtim sonra tekrar geri leonova geçtim düştü.

5. Eski haline dönmesi gerek.Gemiyi taktığınızdan veya hangarı etkinleştirdiğinizden emin misiniz?

6. fbvolkan17

fbvolkan17 User

evet eminim

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Rütbe Sıralaması Her sunucu Resetinden sonra güncellenmektedir. Resetten sonra tekrar kontrol ediniz.

Reset Sunucu Saatleri ile Sabah 6:30 , Türkiye Saati ile Sabah 7:30 ' da atılmaktadır.

Keyifli Forumlar

8. fbvolkan17

fbvolkan17 User

Umarım Düzelir. Birde Müttefik oyuncu kesmedim ama kaç rütbe puanı düşürüyor aklımda bulunsun o :)

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kendi Şirketinizden bir oyuncuyu kestiğinizde - Şeref puanı alırsınız. Aldığınız - Şeref puanı Kendi Şirketinizden bir oyuncuyu her kestiğinizde katlanarak artar.

Detaylı bilgi için ; Hedef Tahtası Ve Eksi Şeref Puanı Hakkında S.S.S inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

10. fbvolkan17

fbvolkan17 User

Malesef Düzelmedi.:mad:

11. Merhaba ,

Support'a bildirmediyseniz gerekli bilgilerinizi de ekleyerek anlaşılır bir şekilde yazıp support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

12. fbvolkan17

fbvolkan17 User

Sorun çözüldü saolun

13. Merhaba ,

Bildirim için teşekkür ederiz.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.