RÜTBE PUANLAMASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UZAY_SOYTARISI-TR3 tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa Admin bu Lordakia-streuner DEN GELEN RÜTBE NEDEN SAYILMIYOR NEDEN SIFIRLADINIZ ONLARI BEN KUTU TOPLAYIP SATIYODUM RÜTBE İÇİNDE LORDAKİ KESİYODUM SIFIRLANMIŞ ACEMİYE DÜŞTÜM YÜZBAŞIDAN LÜTFEN TEKRAR PUANLANDIRIN LORDAKİA-STREUNER RÜTBE PUANI VERSİN TEKRAR BASKINLARDAN KASAMIYOM KRİSTALLON VB TEK STREUNER MORDON VB KESEBİLİYOM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Öncelikle büyük yazmanıza gerek yoktu forum kurallarına riayet ediniz lütfen bu şekilde yazmamaya bir dahaki seferlerde özen gösteriniz.

Haksız rekabetin önüne geçebilmek için rütbe puanlarından çıkartıldı yapabilecek bir şey yok artık geri getirilmeyecektir fikir havuzu kısmında bu konu açılmadıysa lütfen inceleyip açınız yalnız çok fazla bir şey değişeceğini sanmıyorum

Rütbe puanlarından çıkartılması herkez için uygulanan bir güncellemedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.