Rütbe Puanları Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 27 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. daha bundan 1.5 yıl önce rütbem acemi albaydı 1milyon fark atmıştım ayrıca 1.5 yılda yüzbaşıya gerilemem ve habire rütbe puanlarının artması eskiye göre iyice anormalleşti diğer haritalarda tallon zaten kesemiyoruz adam akıllı botçular yüzünden bu adamlar sabahtan akşama kadar bırakıyor bota ve bizim emek verdiğimiz sürenin 5-6 katı daha avantajlı çıkıyorlar zaman bile ayırmıyorlar oyuna elbet bu bot sıkıntısından 50-100 defa aynı konu açıldı ve aynı cevaplar verildi sizin yapacağınız bir şey yok tamam da biz hakkı ile kasılmaya çalışan oyuncular bu durumdan her geçen gün zararlı çıkıyor rütbe puanlarımız düşüyor bu oyunun yönetimine güveniyoruz bir şeyler yapmaları için fakat ne zamandır o kadar yenilik geldi ama bot sorununa bir çare getiremediler bu bota teşviktir yanlış anlaşılmasın ama bunun anlamı budur ben o kadar zamanında para yatırdım full+full için o kadar paraya veya benim gibi para yatıran oyuncuların hakkını düşünmeyen bir yönetim bot sıkıntısına 1 yıldır tek bir açıklama yapmıyorsa yanlış anlaşılmasın ama bu teşvik değil de nedir bir açıklama yapsınlar ya çözemiyoruz yada destekliyoruz diye de bizde mağdur olmaktan bıktık

2. Rütbe puanının artmasının en büyük nedeni BL haritası görevleri ve mindfire NPC'sidir. Sadece mindfire da günde 100 binden fazla rütbe puanı kasıyorum. BL görevlerinin toplamından 2 milyardan fazla şeref puan elde edilebiliyor. Botlar rütbe puanına etkisi elbet vardır ama çok etkilemez. Ayrıca hades kapılarıda yapılarak çok fazla rütbe kasılabiliyor.

1.5 senede acemi albaydan yüzbaşıya düşmüşsün çok anormal bi durum yok.

Ben 1 sene olmadan nerdeyse 20 milyona yakın rütbe kastım gerisini sen düşün

.Paradoks. ve ateistkeci bunu beğendi.
  3. sevval09

sevval09 User

Haritada boş tallon keserek 1 ayda 200bin rütbe puanı zor kasarsın bot bile olsan üstteki arkadaşımızın da dediği gibi bl görevleri mindfire be hades çok etkili bu puanlarda bunlardan geri kalıyosan rütbedede geri kalırsın

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Açıkcası oyuncularımızın da belirtmiş olduğu gibi ana haritalardaki NPC'leri keserek rütbe puanınızı artırmanız oyunun güncel mekanikleriyle pek mümkün değil. Bu durumun mesajınız içerisinde belirtmiş olduğunuz gibi 3.parti program kullanıcıları nedeniyle olması da çok olası değil. Cevap veren oyuncularımızın da belirtmiş olduğu gibi eğer rütbe kasmak istiyorsanız BL haritalarında Mindfire keserek, Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde desteklerle beraber seri Hades dönerek rütbe puanınızı rahatlıkla artırabilirsiniz.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.