Bug / Oyun hatasi Rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™€LITE•KILL€R™TR6 tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adamlar şeref bugu Yaptılar sonra forum modları düzeltildi dediler ama rütbe puanları düzelmedi hala artıyor eskiden acemi yüzbaşı Bir altta bulunan [​IMG]Acemi Yüzbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 203.021. bu rakam şeref bugu olmadan önce 150bindi Bir sonraki [​IMG]Uzman Yüzbaşı rütbesine ulaşmak için, şu anda 303.902 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var. buysa 250bindi ben rütbe kasıyorum o kadar sınıra dayandı artık bıktım valla Bugu kapattınızı sölüyosunuz ama rütbe puanları düşmüyor rütbem gidecek yarın düşmesse Lütfen çözüm bulun

2. ayni sorun bende de var arttıkça artiyor

3. Eyyüp47

Eyyüp47 User

bu oyun adminleri ne ise yariyOr ben anlamadim.Rutbe puanlari hergün hergün bu kadar artarmi ya :))

4. Çözdük dediler ama bu kadar artması imkansız ya 3 günde arttı resmen 50k Şimdi dicekler başka şirketten geçtiler.

5. Palavra sıkmaya gelirler birazdan, burda yokmuş gibi yapın gitsinler :D

6. Şeref bugu düzeltilcek mi düzeltilmeyecekse bizde yapalım bu ne ya her açığı kullanıyo millet nasıl sızdırılıyo bunlar her zaman karşıyım bunlara Acemi Binbaşıyım General kesiyorum artık gerisi sizde...

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şeref bugu kapatılmış durumda.Şeref puanları en kısa sürede normal haline dönecektir.Sabırlı olunuz lütfen.

Üslubunuza dikkat ediniz.

İyi forumlar

8. Umarım yakın zamanda yapanların hesabı kapatılır, bazı akıllılar anlaşılmasın diye milyara çıkarttıktan sonra milyonlara düşürmüş :)

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya gereken cevap verilmiştir.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.