Rütbe Puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ωнιтє_∂єѕтяσуєя_я™ tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hergün yükselen ve yükselmeye durmaksızın devam eden rütbe puanlarına bi çözüm bulun... şirketinizin oyuncu saysına bağlı demeyin . kutucular giderse normale dönecektir bi çözüm bulun

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Benim gözlemlerime göre şirketlere bağlı olan üye sayılarını azaldığıdır. 10 bin ler de olan üye sayıları 8-7-6 binlere kadar düştü. Bilemiyorum belki ben yanlış hatırlıyorum. :) Ama emin olun bu konuda bende şikayetçiyim. Her gün büyük miktarlarda artış oluyor. Durum belirtilecektir.

İyi Forumlar.

3. tr 3 te albaylıga 200 bin fark vardı 100 bin rutbe puanı kastım dün birden 1 milyon puan yükseldi bence hata var düzelecektir

4. coder545

coder545 User

kutucular uriyi biriktirip kapiya basiyo rutbeler ucuyo

5. kutucular banlansin rütbeler düzelcektir !!!!

6. şu rütbelerin yükselmesini kutucularla nasıl bağdaştırıyonuz anlamıyorum üye sayısı rütbeyi belirler bu kadar basit olay anlamamakta niye bu kadar ısrar ediyonuz 3-4 bin kişi düşünce üye sayıları rütbelerde 2 katına fırladı neyin davasındasınız hala anlayın şunu artık

Milli_Doktrin bunu beğendi.
  7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Başkalarını suçlamaya devam edersen ceza alacaksın. Ayrıca şunu kesin bir şekilde söyleyebilirim teknik ekip kutu toplayanlarla ilgi çalışmalarını sürdürüyor çözüm üretildiğinde cezalandırmalar başlayacak. Rütbelerle ilgili en büyük sorunda onlar değildir. Bu oyunda uzun süredir kutu toplanıyor hiçbir zaman bunun kadar artışlar yaşanmadı.

İyi Forumlar.

8. eray

eray User

Bende kutu topluyorum ama botçu değilim bu nasıl olacak? Petim var ve bende petimle beraber topluyorum.Çünkü uridium kasmanın en kısa yollarından birisi.Low kapısı gibi yada diğer yöntemler gibi bug ve oyun açığı değil direkt oyunun sisteminde olan bir durum bu.Bot kullananlar varsa kesinlikle süresiz banlanmalı ve bu yapılırken diğer bug kullanan herkeste botçular gibi süresiz banlanmalı.

9. Aliens

Aliens User

O banlansın, yok bu banlansın diye diye yakında oyunda oyuncu bırakmayacaksınız sanırım. Ve emin olun onların banlanması rütbeleri düşürmeyecek, kat ve kat arttıracaktır.

10. coder545

coder545 User

buyuk banlamalarda hep rutbe yukseldim apollo

11. Aliens

Aliens User

Bende yükseldim. Sonra ne oldu? Rütbe puanları inanılmaz fırladı. Az dikkat edersen banlamadan sonraki gün düşen puan o hafta içinde fırlıyor. Bu gidişle oyunda oyuncu kalmayacak.

12. coder545

coder545 User

sonra su oldu banlama olmadan onceki rutbemden daha yuksek durumdayim , yarin millet banlanirsa yine 2 rutbe yukselir bir hafta sonra 1 rutbe inerim

13. Aliens

Aliens User

Vallahi banlama çözüm değil. O rütbe hesaplama sistemi daha esnek ve sayı kısıtlaması esnek tutulursa olur. Öteki türlü oyuncu bırakmadan düzelmez.

14. Merhaba ,

Arkadaşlar oyunla ilgili iletilmesi gerekenleri merkeze iletiyoruz fakat bizlerin yapabileceği ancak iletmekle sınırlı oluyor. Rütbe artışları v.b. şeyleri ilettik ama bazı şeyler hemen çözüme kavuşamıyor. Sabırlı olmakta yarar var.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.