Destek Rütbe Puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ωнιтє_∂єѕтяσуєя_я™ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar rütbe atlamak istiyorum rütbe puanı kasmak için ne yapmamı önerirsiniz kapı dışında. mesela hangi haritada hangi yaratık kesmeliyim bu şekilde önerirseniz çok iyi olur rütbemi yükseltmem lazım

2. dostum rütbe kasmak aslında çok kolay ama oyunda bazı ipuçları var bunları anlatmaya kalkarsak çok uzun sürer bu ipuçlarını yakalamaya bak ve emin ol kardeşim çok güzel şekilde kasarsın ufak bir tüyo vereyim hemen olmaz gözüyle bakma 160-200 k uri (indirimli) veya 2 k gg topla alfa beta gamma açarsın bunları yap bu kapıalrdan sana toplam 150 k uri gelecek öyle değil mi ? eksik kalırsa üstüne eklersin full bu kapıları döner çok rahat rp kasarsın heleki arad aşeref çekersen çiften olursa uçuş düzeni v.b. etkenler

İnan ben kurmay albay olduğumda 1 herkül 25 lf4 üm vardı sırf kapıya oynadım pişmande değilim şuan tümgeneralim ve oyunda çok saygı duyulan bir oyuncuyum rütbe saygınlık demektir bir kısmen ;)

takemyhard bunu beğendi.
  3. gemi durumunuzuda yazarsanız daha iyi olur , lakin kapı yapmak en hızlısıdır. eğer kapı yapamam diyorsanızda bence en çok uriyi nerde kasabilirim sorusu daha doğru olur bence(gemi durumunu bilmeden birşey demek zor)

4. takemyhard

takemyhard User

ekipmanlarını bilmeden nasıl tavsiyede bulunalım... önce gemini ve ekipmanını yaz.. lwl yaz... hangi srvrda oynuyorsun onudaa yaz.. sonra bildiğimz bişey varsa elimizden geldiğince yardımcı olalım...

5. gemi full kardeşim tr1 ama rütbe sıkıntım var

kapı yapıyorum onun haricinde soruyorum boş zamanlarda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2015
  6. Kesim-Kapı-Canavar başka şansın yokki zaten ?

7. takemyhard

takemyhard User

:) sen bu generallere bakma onlar işin dalgasında :) ekipmanın full ama ne full gerçekten tavsiye istiyorsan yaz aklımızın yettiğince yardımcı olalım ...kolay gelsin...

8. onu bende biliyorum ama hangi harita ve hangi yaratık keseyim hangisi daha seri olur ve rütbe puanı getirir deddim

10 lf-4
    bolca lf-3
    bolca bo-2
    pet son seviye ve bütün modüller full, protokoller full,
    9 iris
    x1 le 8-9 k damage var yeterli sanırım
    ve bütün uçuş düzenleri

9. WolfWar

WolfWar User

Cubi kesmeni tavsiye ederim. Kendin kesemiyorsan kesenlerle beraber kes az da vur en azında 1000 şp falan gelir :D

10. Kardeşim ya cubi ki tercihim cubidir yada x3 x4 maplarında küçük npcler kesmen seri olarak canavar dersen bu

11. kendim çok rahat tek keserim ama genelde dolu oluyor ve gelen ödül az oluyor

x3-x4 maplarında npc kesmeyi deneyecem bakalım iyi rütbe gelir mi :)

WolfWar bunu beğendi.
  12. WolfWar

WolfWar User

Evet bunuda yapabilirsin ben bunu da çok yaparım ve gerçekten işe yarayan bir tatkiktir :D Özelliklede x3 de kes :D

13. tr1 için hangi rütbe için söylüyorsunuz bilmiyorum lakin yaratık keserek pek bir ilerleme kaydedemezsiniz rütbede . eski haritada bol miktarda ufak yaratık kesmeniz lazım ama onlardanda epey bi kesmeniz lazım

14. TR1 çok kalabalık serverdir dediğin gibi cubiler kalabalık olur ama başka şansın yokki dostum :) ama aklında bulunsun şeref argesi var ona 5 arge verirsen %33 şeref %20 çifte %10 tasarm %20 uçuş düzeni %50 şp çeksen alfadan 270 k küsür şeref felan geliyor yalnış hatırlamıyorsam bak sana 1 ipucu daha verdim :)

15. 276.250 geliyor :) gamadanda 828.750 , arge varsa tabi farkettiriyor epey

16. Ben yalan söylemem :D

takemyhard bunu beğendi.
  17. Cevaplar için çok teşekkür ederim :) denemeye calışacam hepsini :)

WolfWar bunu beğendi.
  18. Tabiki bunlar önemli noktalar

19. WolfWar

WolfWar User

Bende TR1 deyim ve cubi kesiyorum çokta kalabalık değil kalabalık olsa bile yinede fazla geliyor ;)

20. En iyi çözüm kapı diyorsunuz yani .. :) o zaman ne var ne yok herşeyi zetaya basalım artık hem havoç fulleriz hemde rütbe puanı

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.