Destek Rütbe Puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ωнιтє_∂єѕтяσуєя_я™ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

rütbe için benim bildiğim şeref puanları önemli... bu ekipmanla bütün kapıları zaten çok rahat yaparsınız...kapıya girerken şeref puanı veren tasarımlarla ve diroit düzenleriyle girerseniz ve bitirirseniz istediğinizi alırsınız.. ayrıca ben aegis veteran ve kıskaç düzenini normal haritada kasarken kullanıyorum... bunlar varsa deneyin isterseniz...

2. Çok yalnış yoldasın kardeşim :) beni dinlesen 10 k gg yapsan o gglerle açcağın aby kapılarını dönsen sana üstüne 600 k uri kalcak aşağı yukarı 100 k rp kassan o urilerle indirip çekip rahat 10 12 zeta açsan daha iyi değil mi ? :)

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yaratık kesme açısından vip varsa çılgın cubide güzel yaratık kesebilir ve seref puanı toplarsın.Arkadaşların dediği gib şeref argesi yaparsan daha rahat olur.

4. oncelikle alpha-beta-gama açayim yani

5. تأثير

تأثير User

Bu işin kapı yapmaktan başka bir kesin ve hızlı çözümü yok. Ben yaklaşık 4500 enerjiye(ekstra enerji ve uri ile enerji toplamda) 2alfa 2beta 1gamma açabiliyorum. Bu kapılardan toplamda 240bin uridium geliyor. İndirim paketi ve vipin varsa kapılar biter bitmez direk yaklaşık 3500 enerjiye sahip oluyorsun. Tek yapman gereken 1000 enerji daha kasman. En kötü 2 günde bir 2alfa 2beta 1gamma açarsın. Şeref argesi, kıdemli tasarımı, exalted veya hezarfen gemi tasarımı ve tek şeref desteği ile yaklaşık 21bin rütbe puanı kasılıyor. Ekstradan %50 şeref desteği ve ikinci %10luk şeref desteği ile rakam çok daha yükselecektir. Tek kötü yanı bu kapıları yapmak çok uzun sürüyor ve sıkıcı. Bunuda eğer monitörün büyükse ekranı ikiye bölüm bir kısmına dizi, film vs. koyarak hem kapı hem izleme şeklinde, ya da arkaya bilimsel, tarihi tartışma programlarını açarsın dinleye dinleye kapıyı yaparsın. Bu gayet detaylı oldu diye düşünüyorum. Tabi enerji kısmı kişiden kişiye göre değişir. Ben 4500 ortalama harcıyorum fakat başkası daha fazla veya daha aza da açabilir. Kapı açma yöntemi ile alakalı bu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.