Rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕαмѕυηℓυяєι̇ѕƼƼ tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr6 da rütbem teğmendi üsteğmene az kalmıştı sonra bu rütbe puanları sürekli arttı normalde teğmenken olcak puan var ama şimdi asteğmenim buna bi çözüm getirilirse iyi olur üst rütbeye çıkılmıyo

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

oyunda rütbe puanlarında bir sıkıntı var zaman zaman aşırı yükselip sonra birden düşüyor mesela 1 ay doğru dürüst oyuna girmedim girdikten sonra bir baktım rütbem yükselmiş sonra 1 ayda 30-40 kapı yaptım bir sürüde normal görev yapıp yaratık kestim ama rütbem düştü o yüzden artık rütbe umrumda değil.

3. Son zamanlarda gelen %30 kapı indirimi nedeniyle rütbeler fırlamış durumda. Yapılacak bir şey yok normal bir durum.

Ek: Zamanla dahada artması indirimde kapıları açıp daha sonra yapmalarından olabilir.

4. Merhaba ,

Oyunda sürekli bir hareket var yani görev , kapı yapan ya da normal olarak kasan oyuncular var. Ayrıca yüksek rütbeli oyuncu ya da klanların şirket değişimleri de etkilemektedir. Oyunda kullandığını gemi bile fark edebiliyor.

İyi forumlar.

5. tamam teşekkür ederim

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.