rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ACIKAPTAN tarafından 10 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ACIKAPTAN

ACIKAPTAN User

rütbe puanları neden sürekli yükseltiliyor?

çavuştum puanım yaklaşık 70.000 ama şuan tekrar çavuşa yükselmek için 100.000 olmam lazım. neden sürekli yükseltiliyor?

2. Merhaba ,

Sizin üstünüzdeki ve altınızdaki oyuncuların oyunda yaptıklarına bağlı olarak değişiyor. Ne kadar TP ve ŞP kasılırsa sıralama + rütbe puanları o kadar çok değişiyor.

İyi forumlar.

3. takemyhard

takemyhard User

:) bende 10 gün önce bu rütbe puanıyla acemibinbaşıydım ama şimdi yüzbaşılığa düşmedim diye seviniyom :) 2.050.000 rp puanıyla heran yüzbaşı olabilirim yani :)

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Biraz daha kuvvetli şeref puanı kasarsanız rütbede daha rahat ilerlersiniz düşme riskinizde azalır.

Şu 2 günü iyi değerlendirmenizi tavsiye edebilirim:)

İyi forumlar.

takemyhard bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

modum zaten cerrah+destek+destek+droit şeref düzeni vs..vs.. kapı yapmaktan gözlerim bozuldu :) ben 50k kasıyorum, o 100k yükseliyor :) 2 gündür durdu neolduysa?... ama tam kastım diyorken 700k farkattı bana :) bide forumda ve chatte bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca iyice göçtüm yani :( adamlar günde 40 hadesten sözediyorlar?... ben 3-5 kapı yaptımmı kendimi kral zannediyorum :)

JUPlTER bunu beğendi.
  6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet ,sağlam gruplarla özellikle çift kat günlerinde seri olarak hades dönünce oldukça kar elde ediyorlar.Hades kapısı genelde kolay açıldığı içinde sürekli olarak kapıyı döndürebiliyorlar. Sizde chatte arama yaparak sağlam gruplarla deneme yapabilirsiniz:)

Kapı dönenler birde % 50 olan destekten alıyorlar ki oda çok fazla fark ediyor.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2017
    takemyhard bunu beğendi.
  7. mod bunun kasılmakla alakası yok normal hafta sonları kapı yapmadan rütbe kasmayan adamlar hafta içi 50 bin rütbe puanı nasıl kasıyor mantıklı bisey soyleyin

günde 50 bin rütbe kasıyo adam 3 günde 180 bin rütbe kasmıs hafta içi haftasonu kasmıyor kapıda yapmıyor sporta yazdım halen arastıyo

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Şirket değişimleri şirketteki üye sayısına bağlı ani rütbe değişimleri ,üstteki geminin ceza alıp gemisinin kapatılması,alttaki oyuncunun fark açarak sizi geçmesi dolayısı ile en düşük rütbe puanı onun puanı görülecek,şirket değişen yüksek rütbeli oyuncular,eksi şeref alarak düşen yüksek oyuncular.Daha örnekler verilebilir.

Sadece gemi kasma dışında anlık farklarda bu sebeplerde aranmalı.

İyi forumlar.

9. Usta adam tıktıkçıları kesiyorsa pvp de yada sürekli harita dolaşıp tık tık kesiyorsa kasar bi ara yapmıştım çok fazla kasılıyor .

10. xxkubixx

xxkubixx User

oyundaki herkes banlandı.çoğu boş hesap silindi. o yüzden ilk %50 ye girmek bile çok zor çünkü serverde 1000 kişi varsa 500ünden iyi olcan anlamına geliyor.eskiden bu kolaydı herkes sürekli oynamıyordu.şuan oyunda 1000 kişi varsa 950si sürekli oyuncu...

11. son yeniliklerden sonra çoğu oyuncu girmiyor, 30 gün girmeyince de gemi inaktif moda girdiğinde üye sayısı düşüşe geçti, düşmeye devam ediyor. Üye sayısı azalırsa rütbelerin dağıtıldığı oyuncu da azalır, haliyle üst rütbelere ulaşmak zorlaşır.

xxkubixx bunu beğendi.
  12. takemyhard

takemyhard User

hitac gelsin oyunda serverlarda 100'er kişi kalacak. herkes oyunu bırakacak. test serverda anlaşıldı neler olacağı :( demaner çıktımı oyun güm :( şimdi hitac'ı bunları düzeltmeden sokacaklar gemi satmak için ; ne kapı yapabileceğiz nede oyun oynanacak halde olacak :( sonradan çok şikayet olunca biraz düzeltecekler oyunu ama kimse kalmadığı için sadece botçularla server dönecek :) arada benim gibi eski oyuncular heveslenip giriim desede yine bot'çular bug'çular ve oyun kasması yüzünden keyif alamayıp bizde terkedecez oyunu :(

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Uzun vade planlarında rütbeler içinde sizleri memnun edecek düzenleme geleceğini düşünüyorum.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.