rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ]KARANLIKLORD[ tarafından 7 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar tr1 de eic şirketinde bir oyuncuyum rütbe hedefim acemi binbaşı fakat sadece bir üstümdeki rütbe için gereken puanı görebiliyorum acemi binbaşı için ne kadar rütbe puanı gereklidir yada sadece bi üst rütbe değilde hepsini görmek için bir seçenek varmı

2. sanırım öyle bir seçenek yok senin yapıcağan iş tr1 eic de acemi binbaşı birini bulup rütbe puanını sorucaksın bütün rütbelere bakılamıyor bildiim kadarı ile (bakılıyorsa bende öreneyim :) )

]KARANLIKLORD[ bunu beğendi.
  3. usta06

usta06 User

ya da uzman yüzbaşı birine sor o sana söylesin sonraki rütbe puanını :D ben de hepsine bakılamıyor diye biliyorum.

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hayır öyle bir seçeneğiniz yoktur.
    Yalnız bir üst rütbenin puanını görebilirsiniz.

İyi forumlar

5. bi hedefim var ve ulaşmam için sarfetmem gereken çabayı hesaplayamamak biraz üzdü :( arkadaların dediği gibi acemi binbaşı birini bulup sorucaz ozaman :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Evet oyunda üst rütbedeki oyuncudan fikir alabilirsiniz :)

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.