rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lllecelll

lllecelll User

yav arkadaş ne oluyor bu rütbelere :confused.: ben yüzbaşı rütbesine yakalamaya çalışıyorum 500 k. kalmıştı rütbeyi almama bu sabah baktım üsteğmene düşmüş rütbem,birkaç haftadır rütbelerde acayip yükselme var modlarım lütfen bunu raporlarınıza ekleyin.

2. forumda görüyorum böyle konular bende çok merak ediyordum sebebini modlar gayet normal olarak görüyor ama ciddi anlamda aşırı değişiyor rütbeler alt rütbeme 300k fark atmıştım 10 15k kalmış bende düşerim yakında hiç normal bi şeymiş gibi de gelmiyor açıkcası kesinlikle bi bug vs bi şey var yakında öğreniriz

[BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

valla bende acemi yüzbaşıyım 100k dan 350kya çıkmıştı fark. bu geçtiğimiz haftasonu 10 adet zeta 1 adet kappa yaptım. altımdaki rütbe puanına 300 k fark atmıştım. 200k kadar kastım bu hafta sonu ancak yüzbaşı rütbesi 500k kadar arttı (benim kastığım yerden) alttakine 300k normal fark var iken birde benim haftasonu kastığım rütbe puanı yetmedi muhtemelen 2-3 güne rütbe düşücem :)

kimseyi suçladığımız yok. ancak modlardan raporlanmasını istediğimizde bir sorun yok deniliyor. yahu raporlansın çok bir şey istemiyoruz, baksınlar. heeeğer bir sorun yok ise tamam ama cidden böyle bir artış normal değil.

Son düzenlenen: 1 Temmuz 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  4. Viraaa

Viraaa User

sayın modlar.hem altım hem üstüm ayni oranda hergun rutbesi artiyor.sistematik olarak saka gibi.alt rutbem 200 k kasiosa ust rutbemde 200 k kasiyor.ust rutbem 300 k kasiyorsa alt rutbemde 300 k kasiyor.2 haftadir bu sekilde devam ediyor.sorun gercekten var su anda.emin olun...

5. Kamber1

Kamber1 User

Oyunun tamamı Bot ta. Çoğu kişi bıktığı için şu an oyuna girmiyor. Hangi haritaya giderseniz gidin oyuncuların %99 u Bot. 5-2, 5-3 haritalarında normal oyuncu yok. Cubi ve Invoke ları tamamen BOT grupları dönüyor. Hasbel kader nadiren de olsa normal oyuncuya rastlıyorum. Low haritasını ve Normal kapıları da Bot lar dönüyor. Doğru modlar haklı ortada oyun sorunu yok. Çünkü oyun ve oyuncu da yok.

Bizim anlayamadığımız sadece tek nokta var. Şimdi bir oyunun %99 u BOT olmuşken, mesaj attığında (Otomatik olarak rasgele tarama ve kontrol ile Bot lar ceza alıyor ) diyen Support lar mı yalan söylüyor ve bunu yönetimden gizliyor yoksa Oyun Kurucuların haberi var da böylesi mi daha çok işlerine geliyor.

Ama her iki türlü de oyun katloluyor haberiniz olsun.

Ve sen yukarıda hala rütbesini tartışan arkadaşım. Hem üstündeki adam hem de altındaki adamın her ikiside şeref ve tp seçip kapıya BOT a koyarsa maalesef o rütbelerde o şekilde yükselir. Haftalık 1000000 - 1500000 arası rütbe puanı kasarlar. Sonrada oyunda milletin rütbe puanı böyle uçar.

Hele ki oyuncu sıralamasında ilk 50 sıralamasını ele bi alsınlar bakalım sağlam oyuncu çıkacak mı. Kaç rütbe Puşing den , kaç rütbe Bot tan gidecek

Ha bazen bazı oyunculara hak vermiyor da değilim. Adam namusuyla, çabasıyla uğraşa uğraşa rütbe kasmış, sonra bir Bot la, puşingle millet gelip onu geçmiş. Adalet mi bu. (NA)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Temmuz 2020
  6. Absinthe.*

Absinthe.* User

evet malesef dediklerine katılıyorum kamber1.onu kullanan sahıslar dedigin gibi günde o kadar çok rütbe puanı kasıyorlarki rütbeler uçtu 17 bin saat aktifligim var rütbe puanım 6.6000.000 acemi yüzbaşı ::))bu iş böyle gelmiş böyle gider.birşeyde yapamazlar degil yapmazlar çünkü kimse kalmayacak hiç olmassa vip vs... lerden biraz gelirleri vardır .böyle kalsın derler onun için böyle devam...

7. alta farkım 700k idi dün altımdaki ne mindfire döndü neden kapı yapabildi kapılara atlanmıyor gözükmüyor adam 700k rütbe kasmış bunun için 10. görev dahil 10 tane 100 lük bitirmesi gerekiyor gruplu bir şekilde bu nasıl mümkün oluyor :D

[BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  8. oyunda şeref bugu mu yapılıyor bilmiyorum ama gerçekten rütbelerda bir gariplik var. bu botların haksız yere kazandıkları gerek rütbe gerek kazanç haram olsun. biz emeğimizle rütbe kasalım adamlar beleşten rütbemizin üstüne geçsin :mad:

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Rütbe puanları için herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama genede raporlarıma dün ekleme yaptım ve ilgili yerlere bildirdim.

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim lütfen forumda alt alta mesaj yazmayınız forumda yazmak yasaklanmıştır.

Ayrıca mesajınızı gerekli şekilde sansürledim lütfen forumda bu gibi ithamlara girmeyiniz. Özendirmek adı altında cezai işlem alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. lllecelll

lllecelll User

inşallah dediğiniz gibidir modum :rolleyes: