rütbe puanları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^_POLAT_ALEMDAR_^^ tarafından 14 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben tr4 de oynuyorum gemi full goli lf3 iris vb cubide baya zaman geçiriyorum ama bir türlü rütbe atlayamıyorum her geçen gün rütbe puanları yükseliyor şuan yüzbaşına düştüm yükselmem için ne yapmam lazım cubi yerine farklı npcleri mi kesmeliyim ?

2. -.hayalet.-

-.hayalet.- Guest

Merhaba ,

Bence rütbeye pet takmayın ve geminizin envanterlerini tamamalamaya çalışınız. Rütbeyi ondan sonra kovalarsınız.

İyi oyunlar

3. Evet -.hayalet.- modumun dediği gibi ilk önce ekipman fulle lf4 fullemeye bak bo2 apis zeus derken argelerini fulle sonrada düşman goliath kes aegis citadel filan kat kat artıyor.Sen cubiyi bırak krislere geç x-7 haritasında kris avına çık hiç durmadan kasılırsan çok iyi olur seprom beslersen dahada iyi olur bu şekilde 3 hafta kasıl uriyle lf4 çıkarmaya çalış.sonra lfler fullenince goli kesersin.Eğer şansın yoksa x-7 haritasında 3 ay kasıl :)

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.