Rütbe Sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••λt€Ş_β€Ч••[G€©€] tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Adminim bi konu kafama takılıyor Tr2 serverinde toplam 7 kurmay albay gemi var. Biraz bakınayım dedim Tr5 de bile 8 var. Global amerika 5 te 12 tane kurmay gemi var.
    Şimdi anlamadığım eminim tr2 serveri bu serverlerin hepsinden daha kalabalık. neden bizde rütbe sayısı bu kadar az ? bu rütbe sayıları oyuncu çoğaldıkça artıyordu benim bildiğim tam tersimi oldu yoksa ? Bu konudan anlayan arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olursa sevinirim..

2. Merhaba,

Kişi sayısı baz alınırken şirketinizdeki kişi sayısına dikkat edin. Toplam kişi sayısına değil.

Rütbeler Ve Rütbe Puanları Hakkında Geniş Bilgi

İyi Forumlar.

3. Sizin gönderdiğiniz linkteki gibi hesap yaptım. 5.452 x 0.10 / 100 = 5 çıkıyor. yani 5 kurmay olması lazım vruda ama neden 3 tane ?

TR2 venüs te 5452 oyuncu var. birde siz hesap yaparmısınız rica ediyorum kurmay albay kaç olması lazım

Cevap verecek 1 tane admin yokmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  4. Merhaba ;

Böyle bir ayrıntı gördüm. Demek ki şirketiniz de 1 seviye oyuncular çoğunlukta. Oyuncu sayısını onlar arttırıyor, fakat rütbe hesaplamasına dahil olmuyorlar.

5. acemi uzay pilotları üye sayısına dahil değil rütbe hesaplanırken

6. 1 level gemileri neden şirket oyuncu sayısına ekliyorlar o zaman ? rütbeyi etkiliyor sayıyı etkiliyor. ama birşeye yaradığı yok 1 levellerin. insanları cezbeden bu oyundaki rütbelerdir. 301 milyon şerefle 16. sıradayım acaba kurmaydan düşermiyim diye endişe ediyorum. çok saçma. Yinede ilgilendiğiniz için saolsun adminim kolay gelsin. konu kilitlenebilir

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sonuçta her hangi bir zamanda 2 level olabilir oyuncu sayılmamaları mantıksız olur.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2014
  8. Rütbe hesaplamasına online ve 2 lvl üstü gemiler rütbe hesaplamasına dahil olur Bu sistem değişmeli Kalıcı sayılarda kurmay albay albay vs. rütbeler olmalı

GENERAL=1
    TÜMGENERAL=2
    KURMAY ALBAY=10
    ALBAY=30
    ACEMİ ALBAY=50
    KURMAY BİNBAŞI=80
    BİNBAŞI=120
    ACEMİ BİNBAŞI=160

Bu şekilde kalıcı bir rakamla rütbeler dağatılsa çok iyi olurdu Oyuncu sayısına bağlı olarak rütbeler hergün öndeki veya arkadaki oyuncu kassın veya kasmasın yükseliyor Dediğim şekilde olursa tek derdimiz rütbede önümüzdeki oyuncuyu geçmek olacaktır Darkorbit Reloaded de en azından rütbelerle ilgili bir değişiklik yapılmalı Oyun başladığından beri aynı hesaplama üzerinden rütbeleri alıyoruz Bence bu doğru değil Onca şey değişti halen aynı hesaplamayla alıyoruz rütbeleri

Fikrime katılan LiKe :)

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak Forum kuralları gereğince büyük harf kullanmak yasatır bağırmak manasına geldiğinden dolayı.
    Mesajlarınıza resim eklemek için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

10. karacamel

karacamel User

iyi güzelde benim pc o şekilde resim cekmiyor . birde büyük harf kuralı bilmişyorudm

[​IMG] lütfen şu soruya cevap versin biri

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Alt alta yazmak flood olarak sayıldığından dolayı ve forumda hoş bir görüntü oluşturmadığından dolayı yasaktır. Forum kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.
    Her sabah saat 7 de rütbeler güncellenmektedir.

Keyifli Forumlar

12. karacamel

karacamel User

teşekkürler usta tamam dır yardımlar için

13. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaktan onur duyarız. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.