Rütbe Sıralama Boyun Eğme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 28 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Af edilen oyuncular sanırım atağa kalktılar ve acayip kaybettikleri rütbeleri geri almak için kasıyorlar.Ama kollu ama kolsuz!!Bakıyorum sıralamadaki yerim hiç değişmemiş ama rütbede hergün (Bu gün için 450.000) geriye düşüyorum.Buda iplerin salındığı anlamına geliyor ki çok can sıkıcı bir durum benim için.Bu durum düzelene kadar yani rütbelerin artışı normal seviyelere inene kadar asla ama asla para harcamayacağım şu oyuna .Yeter artık enayi yerine konmamız yeter..Şu oyun ne çekti be sizin elinizden ..2 Paralık oyun oldu sayenizde.Övünün eserinizle şimdi.Herkes şapkasını önüne koysun ve düşünsün yaptıklarını ve yapmadıklarını.:S

Sempatik.57, Mineral ve ..ЌĮŁĮĈ.. bunu beğendi.
  2. +++ Buna ek olarak botlar da hala aktif. Sabah saatlerinde 1-bl haritasında portala grup halinde akın eden gemilerden başka kimse olmuyor.

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Size rütbe kasmayla ilgili cevap kapatılan konunuzda verilmiştir ve cevap verildiği için kilitlenmiştir. Spam yaparak aynı konuları sürekli açmayınız. Belirttiğim konudaki şeref kasma taktiklerini deneyerek siz de bu durumun normal olduğunu görebilirsiniz. Konunuza gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.