rütbe sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZALİM(ANTİ tarafından 10 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bu oyunu su dakika itibariyle birakiyorum sevgili arkadaşlarım size bu adaletsiz oyunda başarılar dilerim ben bi rütbe için 1 m fark yekalamaya calısırken elımdeki rütbeden oldum ve üstüne 1 m fark yedim bu oyun artık beni gerçekten baydı kendi kendime sorguluyorum oyuncuyu düşünmeyen bu oyunu neden oynuyorum diye gerek yokmu bence bizi düşünmüyorsa ben neden artık sıkıntısını çekeyim ki benden giden en kıymetli şeyım var bende onları artık çekiyorum bu oyundan o 2 şeyimi 1 tanesi zamanım diyeride param bu saatten sonra ne hali varsa görsün oyun bitti benim için elveda arkadaşlarım yolunuz bahtınız açık olur hepinizin

Mineral bunu beğendi.
  2. #Avicenna

#Avicenna User

rütbe için oynuyosan bırakmalısın zaten bu oyunu. verecek milyarların+tutucu+botun yoksa rütbe işini unutman gerek.. bilmen lazımdı bunları... yıllar önce rütbeyi bıraktık sanada aynısı tavsiye ederim

3. Doğru olanı yapmışsın

4. smoonrise

smoonrise User

Bütün sorun burada aslında herkez kendi canının yandığından şikayet ediyor yada canı yandığında sesi çıkıyor ; Aslında olması gereken gördüğü soruna ve yanlışa hemen itiraz etmesi tepkisini göstermesi lazım .

Oyunun bırakılma kararı çok doğru ve yerinde fakat ilk sebebi karşılığında para verip doğru dürüst hizmet alamıyor olmak , adil ve adaletli yönetilmemesi olması lazım sürekli hatalar donmalar kopmalar sorunlarla boğuşan bir oyun ve ne kadar hile oyun açığı varsa kullanılan bir oyun haline gelmesi . Ceza verirken bile para verip hizmet alan oyuncuların hakları değil kendi menfaatlerini kazançlarını düşünen bir oyun haline gelmesidir . Hangi oyun para kaybetmemek için hile kullanan oyuncuya 1 hafta ceza verip bırakır ?

Sonuç olarak verilen harcanan paranın karşılığı ne oyun kalitesi nede yönetilme şekli ile olmayan bir oyun geç bile kalınmış bir karar .

( Biraz daha kanatlı yıldızlı rütbe çıkarsınlar belki o zaman daha fazla para kazanırlar )

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.