Rütbe Sorunsalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 9 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Arkadaşlar şimdiden eğer bi yanlış anlaşılma olursa diye özür dilemek istiyorum.
    Bildiğiniz üzere rütbeler bütün serverlerde fırlamış durumda şahsen benım serverım tr5 de acemi binbasıya 800.000 rütbe puanı istiyor.Geçen bir tanıdığın gemısıne girme şansı buldum kullanılmayan bir gemıydı eskıden kalma rütbesı kurmay binbası lordakıa kesımı yaklaşık 1 m civarı 1 m lordakıanın elle kesımının mumkun olmayacağını biliyorsunuz malum programdan geçmiş bir gemi şimdi diyeceksiniz lordakıa puan vermıyor.Eskıden verıyordu ve lordaıadan gelen rütbede aynı şekılde duruyor.Demek istediğim rütbelerin rütbe hesaplamasının tekrar gözden geçmesi gerektiğini düşünüyorum.Şuanda o gemılerı banlama şansı yok oyunun,fakat rütbelerde yenılık getirebiilirler.örnek vereyim ben 5 aylık bir gemı kullanıyorum kendım açtım kendım hakkıyla kasarak kısa süre içinde 30 m şeref 5.2 milyar tp kasabildim ama rütbem uzman yüzbası yüzbasıya düşmeme 10 k fark var rütbem 400 bin yaklaşık 4 yıl önceden bi örnek vereyim 800 k rütbeyle albaydım tr2 de hemde ne değişti ? oyuncu sayısı daha fazlaydı rakip daha fazlaydı şimdi haritalarda adam yok nerede bu rütbeler rütbelerın sağlamlıkla alakası yok doğrudur senın savaş kabiliyetini değiştirmez ama rütbe oyunda bi amac olarak oynama isteği verıyor.şimdi şöyle bi örnek vereyim acemı albaysın sallıyorum 3 mılyon rütbe puanın var albaya ulaşmak için bi 3 mılyon daha yapmalısın düşünsene adam zaten o rübeyı 6-7 bin saaatte yapmış daha fazla uzatmak istemiyorum bi hatam varsa özür dilerim lütfen bu konuyu düşünsün yetkililer :)

2. [​IMG]

Aynen Öyle. Rütbe Puanlarına Bak.İnsanda Oynama İsteği Bırakmıyor. Bu arada Resimdeki Rütbe Puanı TR2 Serverinin.

3. turgut

turgut User

Yetkililer para peşinde canım neden ilgilensinler ki D: tr2 vrü uzm. yüzbaşı 1.400.000 istiyor gerisini düşün bakem bunların umurunda mı bu durum ?

4. ghnengn

ghnengn User

tr2 €oB klanı ilk üyelerındenım belkı tanırsın zamanında general sermet abi vardı rütbesı 4 mılyon du ve generaldi :) eski zamanlarda kalmış olabilir ama sağlam ve şu zamanın rahat 7-8 katı oyuncu vardı

5. rütbe sorunsalı demişsiniz ama bugün çarşamba galiba bir hata oldu..

6. ghnengn

ghnengn User

sorunumsu,sorunumtrak,sorun, hangısı isterseniz :) sonuçta çözümü belli olmayan doğru olma ihtimali olan bir konu

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlar bu konu üzerinde sürekli olarak konu açılıyor ama yapılabilecek birşey bulunmamakta.Oyuncuların kasılmasına bağlı olarak değişiyor.İnanın ki bende düşmesini isterim ya da daha yavaş artmasını fakat maalesef ki olmuyor.

Keyifli forumlar

8. SİSTEM

SİSTEM User

Arkadaşım konunuzu yalan yok tam manası ile okumadım fakat kısa ve öz yazıcam çünkü konunun özü artan rütbeler,
    Rütbelerdeki aşırı artışların tek sebebi etkinlik için üst üste getirilen gg indirim günleridir ve bu konuda rütbelerin artması kaçınılmaz bir sonuç olmuştur geçmişte olmamış olması bugün olmayacağı anlamına gelmez bu güne kadar hali hazır da biriktirilen uriler gg günlerinde kapı yaparak değerlendirildi şuda bir gerçekki millette bitmez uridium var bunu hak ile yapanlar için kastetmiyorum fakat gerçekten bu konuda haklısınız rütbeler 2 hafta öncesine kadar daha iyiydi ama artık alışın düşmeyeceği ortada gibi.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyuncuların süreklikasmalarından dolayı rütbe puanları artmaktadır.

Rütbe puanlarınının düşmesi gibi bir şey sözknusu değildir.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.