Rütbe Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55™●NέώέЯqùαЯđXl●™55 tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 26 milyon rütbe puanım var ve acemi uzay pilotuyum kendimi geçtim oyundaki herkes aynı durumda 1 veya 2 gün olsa tamamda 1 haftadır böyle lütfen düzenleme yapın sıkıntısız bir oyun oynuyamiyoruz tr serverları olarak

2. Merhabalar,

Bu genel bir hatadır ve merkez ekibe daha önceden raporlandı. En kısa zamanda çözüleceğini umuyorum.

İyi Forumlar.

3. teşekkürler

4. YETER ARTIK!!!!!! Adalet isterim!

10 Gün oldu hala herkes acemi pilot rütbesis oynuyor, hala hal edemediniz! Yaziklar olsun! Verdimis emek ve para icin..... acemi pilot olmak degildir!!

GÖZ GÖRE GÖRE birde üstelik oyunda siralama N/A Gemi satilmis ve kimse onu banlamiyor! Suporta bildirsek bile onlar umursamiyor, sözüm ola 3 aydir banlancakti N/A

N/A Gel kisma! Adalet yok burda!!!!
    Kusura bakmayin tuslarim türkce degil!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2020
  5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

3 aydır banlayacaklardı derken Support Takımımıza geçerli bir kanıt sunduğunuz anlamına mı geliyor? Oyuncuya yönelik itham olmaması adına tarafımca mesajınıza sansür uygulanmıştır. Hesap ticareti var ise kanıtlarınızı Support Takımımıza iletiniz. İthamlarda bulunmayınız

İyi Forumlar.

6. Evet Suporta hepsi bildirdim, onlar sözüm ola Admine vericeklerdi, ama netice yok! N/A Haksislik budur, biz anlimisin teriyle hilesis botsus oynuyorus. Adalet bumudur?

Gelelim Rütbelere: siz 14 gündür hala düzeltemedinis, NEDEN? Ne Anasayfa calisir ne de client!
    Neden bir cözüm yok??

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2020
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Size hesapların incelenmek üzerine Merkez Ekibe raporlanacağı belirtilmiş olması gerekiyor. Bu yönde işlem yetkisi adminlerin elinde değildir. Merkez Ekibin elinde olan bir yetki birimidir.
    Bunu düzeltmesi gereken ekip Teknik Ekiptir bunu defalarca açıkladık. Yazılımsal bir müdahale yetkimizin olmadığını belirttik.
    Merkez Ekip çözmediği sürece çözülmeyecektir.

İyi Forumlar.

8. Karalı

Karalı User

Şeref ve rütbe sisteminin çalışmamasının sebebi son kapıdaki yapılan şeref bugudur.
    Öyle bir sömüdülerki milyarlarca tp ve şerefi. Alenen ortada kaldı bunu yapan oyuncular.
    Teknik ekipte açığı kullanan server ilk 50 fakat hepsi değil tabiki ifşa olmasın adamlar. Kurtaralım diye hem şeref salonunu hemde şeref ve rütbe sistemindeki sıralamaya ulaşımımızı engelledi. Aksi takdirde burada kazan kaldıran insanlara engel olamazlardı. Açık olarak sebep budur.

Bunun en büyük kanıtı, herkesinde farkettiği gibi insanlar ne oluyor napıyor bu adamlar dediği, tamda o anda rütbe ve listelerin uçtuğu aynı ana denk gelmesidir. İşte bu sebeble o açığı kullananların hesapları temizlenip bi daha bu kadar alenen yapma evladım hadi bu seferde sizi affettik deneceği zamana kadar düzelmesi mümkün değildir.

üçnumaralıgemi bunu beğendi.
  9. keskinniyo

keskinniyo User

İllüminati havaya gaz sıkıyor beynimizi etkiliyor komplo teorisinden sonra ilaç gibi geldi :D

ıııııııı bunu beğendi.
  10. İbrahim13

İbrahim13 User

Vallahi bıkmadınız mı siz forumda en kısa zamanda olacak diyor o ne demektir bi türlü çözemedim yemin ederim en kısa zamanda demiyeceksiniz diyeceksin bu tarihinde sonra rütbe düzeltecekler hep aynı kelime hep aynı forum yeter biraz dürüst olun.

11. Karalı

Karalı User

Sizcede mantıklı değilmi. Bugun aşırı kullanımı ile listelerin ve rütbenin kapanması aynı gün ve akşam saatlerinde oldu.

12. evet bakım dediniz bilmem ne dediniz e hala rütbeler acemi uzay pilotu düzeltilsin artık şu rütbe sorunu 10 gündür.zaten bi tek trde bozuk rütbeler dier yabancı svlerde düzgün.lütfen düzeltilsin artık bu sorunlar

13. Karalı

Karalı User

Keşke haklı çıkmasam ama malesef yönetim çok zayıf ve iradesiz bugün yapılan açıklama adeta buna çanak tutuyor. Hadi evladım bi daa yapma bakiim bak aldım şp lerini dediler bide enseye şaplak oldu bitti ceza bu. Hadi devam et o kapıdan kastığın deli gibi malzemeyle. zaten bir önceki bugdan silahları ve kalkanları fullemiştin. Hadi oyna bakalım şerefin olmadan diyor yönetim. Ne denir buna nasıl bir adalet dağıtımı?