rütbe sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum ben rütbeyi kasmaya çalışıyorum ama biyerde bi sorun var bendemi rütbe puanındamı bi türlü çözemedim ben acemi yüzbaşıyım.size yemin ederim önceki gün sabah 5:00 da oturdum dün öğlen 15:30 da kalktım tam 34.5 saat rütbe kastım bu süre zarfında 9.053 puan kasmışım şeref güçlendirici var tasarım exalted.ama yüzbaşı puanına baktığımda 16.854 puan artmış.ben 1.5 günde 9000 yani 24 saatte 6000 eder kasarken benim üstümdeki 24 saatte benden 10.000 fazla kasmış.bu normalmi bu adamlar ne kesiyor böyle anlamıyorum verilecek cevap belli sebebi benim üstümdekiler benden çok kasmış diyeceksiniz ama insaf ya benim 36 saatte yaptığımı adam 24 saatte ikiye katlıyor.şunu anladım ben bırakın kasılmayı darkın bütün haritalarını toz duman etsem kapatamicem aradaki farkı.size sorum şu olacak bu rütbe bi işe yarıyormu vuruşlarda fark yaratıyormu yani aynı özellikte rütbesi farklı 2 gemi birbirine sıksa rütbesi fazla olan fazla vuruyormu.eğer vurmuyorsa bi karar aldım artık rütbe için cırmalamicem acemi uzay plotu olacam.

2. sen gidersin 5 tallonu 10 dkkada kesersin 60 puan alırsın adam gider 5 dkkada 3-5 saimon lordak keser senin puanını 3 e katlar vuruşun fazla bile olsa küçük yaratıklarda takıl

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

((yani aynı özellikte rütbesi farklı 2 gemi birbirine sıksa rütbesi fazla olan fazla vuruyormu.eğer vurmuyorsa bi karar aldım artık rütbe için cırmalamicem acemi uzay plotu olacam))

Bu gemi gücü ile alakalıdır aynı rütbelerde olmak vuruşu etkilemez sadece diğer sizinle aynı rütbeye sahip başka biri sizden güçlü olabilir arkadaşımız da haklı siz bir talon keserken bir başkası farklı yaratıklar keserek sizin harcadığınız zamanda daha fazla puan alabilir yada kapılarını yaparken sizin gibi %50 etkinlikten yararlanıyor olabilir ve farz edelimki 5 kapısı açık bunu etkinlik bonusu ile yapıyor olabilir farklı açılardan değerlendirilebilir bunun sizin online süreniz ile alakalı bir durum olmadığını düşünüyorum ama şu bir gerçek aynı rütbelerde veya farklı rütbelerde olan hesapların vuruş gücü olarak birbirinden yüksek vurması imkansız yazdığım gibi sizin bir alt rütbeniz bile gemi özellikleri bakımından sizden daha yüksek vurma ihtimali vardır rütbeler ile vuruş gücü yükselmez.

4. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

teşekkürler modum öğrenmek istediğim buydu.örneğin benim goli full lf4+16geliştirme+arge+havoc+semprom+güçlendirici+diroit ve gemi tasarımları beyazla 80-90 arası vuruyor ama rütbesi acemi plot karşıdaki gemide aynı özellikte ama albay oda 80-90 arası vurur dimi.albay diye 100-110 arası vurmaz.öğrenmek istediğim buydu teşekkürler modum
    fenerliyik arkadaşım okadarını biliyorum gidipte uberde veya boslarda tallonlarda takılmıyorum 2-3 2-4 te simonla mordonları talan ettim bi gün öncedefarkı baya bi açarım düşüncesiyle kronos kapısı için birer tane kapıları kalmış 7 kapı vardı hepsinin son bölümü açıktı onları girip girip bitirdim kronosla beraber 8 kapı yaptım aynı şekilde 5 görevim vardı daha önceden yaptığım hepsinin son birer npcleri vardı onlarıda girip girip bitirdimaynı şp güçlendirici şp tasarımla.5 görev 8 kapıyla bile bi gün öncedeki rütpe puanını geçemedim daha ne yapmam gerekiyor 2.5 günde 8 kapı 5 görev şp ağırlıklı kalan 36 saatte kasmakla 3 gündür sabah rütbe puanına baktığımda geçemediğimi görünce daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 36 saat bilgisayar açık kalmadı gidipte 5-10 atışla npc kesmiyorum mordona tek atıyorum arkadaşım.
    teşekürler modum cevabımı aldım kilitleyebilirsiniz

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gemiler eşit olduktan sonra vuruşlarda değişiklilik olmaz siz yübaşı karşınızdakı general olasa dahı vuruşlarınız aynıdır NEFES modumuzun dedıği gıbı karşınızdakı 5 günlük şref aldığını düşünün yaptığı bir kapı ıle sızın 24 saat uğraştığınızdan fazla rutb puanı kasar :)

Keyıflı forumlar

6. Hitac'ın da rütbe puanlarının artmasında etkisi var

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

genelde ufak yaratıklar hızlı şekılde kesıldığınden süre açısından ufak yaratıklar daha çabuk rutbe kasmada iyi oluyor hitaçta genelde urıdyum kasmada daha etkılı tabıd rutbe puanı alıyorsunuz

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hitac ın rütbede etkisi sadece kestiğinizde aldığınız şeref ve tp üzerinden sizlere faydası vardır onun haricinde herhangi bir şekilde rütbe puanında, yaratık puanına eklenmemektedir.

Keyifli Forumlar

9. dostum kusura bakmada 34 saatte 9000 bin rütbe puanı ne ki ? adamlar 1 saatte 20 k kasıyor nasılmı ? bak kappa kapısı 350 bin şeref veriyor %50 etkinlik %20 şift güçlendirici %10 tasarım %24 pilot profiliyle 700 bin şeref puanı geliyor ki 700 bin şeref puanı ise 7 k rübe yapar ayrıca kapıda kesilen yaratıkların verdiği rp yi işin içine katmıyorum bile ki günde 4-5 kappa yapan birisi için 35 bin rütbe puanı eder kapıdaki yaratıklarla birlikte ise 40-45 k rütbe puanı yapar hemde sadece 4-5 saatte kasar bukadar rütbe puanını

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur. Daha farklı sorunlarınızda konu açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.