rütbe ve sıralama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [тя]ηιzαм-ı_тüякιує tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum rütbeler sıralamya göre verilmiyor mu ? benim bir alt adam benden yüksek rütbede :D şirketler aynı bana bunu bi açıkalrmısınız ?

2. En iyi kullanıcılar tp, şeref puanı vb şeylere göre seçiliyormuş, eğer bunu kastediyorsan.

3. iyide öyle olsada sıralaması benden yüksek olamzmı :D

4. Bir şey anlayamadım.

5. ya ben sıralamda 1071. yim 1072. adamın rütbesi benden fazla :D

6. Tamam işte o mu bilmiyorum ama eğer En iyi Kullanıcılar sıralaması o ise olabilir senin tp, şeref vb. puanların daha fazla olduğundan rütben düşük bile olsa sıralamada daha iyi olabilirsin.

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şöyle ifade edeyim şimdi örnek verecek olursam şuan benim sıralamadaki yerim en iyi tp sıralamasında 879 ama şeref puanı sıralamasında 591 ve normal kullanıcı sıralamasınd ise şuan 868 yani ortalama olarak hesap baz alınıyor sizin şeref puanınız ile bahsettiğiniz kişinin şeref puanı farklıdır yani diğer kişinin şeref puanı sizden birazcık fazla olabilir buda tabiki etki edecektir yani sırlamalarda bir yanlış yok.

8. Rütbe sıralamaa göre verilmiyor Tecrübe puan, şeref puanı, kestiğin yaratık ve oyunculardan aldığın puana göre veriliyor

Serverimde 170 de mars albay oyuncusu var 140 tada binbaşı mars oyuncusu var Düşün artık

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizde saolun kolay gelsin.
    Konuya gerekli açıklamalar yapılmıştır kilitlenmesi uygun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.