Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Umrela123 tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Umrela123

Umrela123 User

Şef Teğmen olabilmem için 161.051 rütbe puanı gerekiyordu.Bugün 161.600 yaptım 4 saat geçti rütbe atlamadı neden. Defalarca oyundan çıkıp hatta tarayıcıyı tamamen kapatıp açtım

2. TheMaster

TheMaster User

Rütbe güncellemesi sabah resetiyle olur. Sabah resetini bekleyin.

3. Umrela123

Umrela123 User

Teşekkür ederim arkadaşım sağlıklı bilgi vermemiş demek ki

4. slm arkadaşlar ben 16 level olcam daha çavuşum nedne rütbe atlamıyorum

5. rütbe güncellemeleri sabah yapılıyor ama güncellemeden sonra da rütbe atlayamayabilirsin çünkü rütbe puanları sunucudaki oyuncuların kasılma miktraına göre artıp düşebiliyor bunu da belirtmek isterim eğer yeni verilere göre puanınız uygunsa sabah resetinden sonra atlarsınız içiniz rahat olsun :)

Son düzenlenen: 22 Şubat 2015
  6. Umrela123

Umrela123 User

Bende ondan korkuyorum bazen bi açıyorum 10 puan artmış

7. o zaman oynamaya devam etmekten başka çareniz yok tam puan yapsanız bile artacağını dşünerek biraz daha arttırmanızda fayda var bazı sunuculardaki rütbe hızı baya var çünkü..

Son düzenlenen: 22 Şubat 2015
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sabah resetiyle birlikte bir üst rütbe için yeterli puanınız varsa yeni rütbeye geçiş yaparsınız otomatik olarak.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.