Rütbe!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 9 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

Ya Bu Nasıl İşlem Anlamıyorum Denedim 3 Gün Kasmadım Bir Sonraki Rütbe İle Aramda 3bin Fark Vardı... 3 Gün Boyunca Değişmedi Dedim 2 Kapı Yapım De Rütbe Alım, Bu Sefer Her Gün 1k Fark Atıyorum Sabah Bi Kalkıyorum 10- 15k fark Atılmış Yine Ben Kasınca Artıyor Bu Rütbeler Darkorbir Rütbe Almamızı İstemiyor Mu...
    Kasmayınca Rütbe Puan ı Sabit Kasınca Yükseliyor...
    Bir sonraki [​IMG] Uzman Yüzbaşı rütbesine ulaşmak için, şu anda 298.359 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Bir altta bulunan [​IMG] Acemi Yüzbaşı rütbesinin şu anki tahmini Rütbe Puanı: 170.350.
    Toplam rütbe puanı283.592
    Serverda Oyuncu Yok Nerdeyse Fakat Bir Türlü Bu Puanlar Düşmüyor Nasıl Oluyor Bu!

Birde Dün Gece Bu Puan uzman Yüzbaşı 212bin istiyordu ben zeta yogunlastım 283,592 yaptım sabah Bi Kalktım 298,359 olmus :S Kronos Tacı İle Yüzbası Rütbesi Kötü Duruyor :S

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2015
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.Dikkatli olalım.

Sorunuza da gelirsek şirket değişimi yüzünden artmış da olabilir .Ve ya diğer oyuncular fazla kasılmıştır.

İyi forumlar.

3. Unspoken

Unspoken User

Bendede oluyor ya 55bin de üsteğmen oldm acemi yüzbaşı için 81bin istiyordu bikaç gün sonra 66bin yaptım bi baktım 81 bin isteyen rütbe bu sefer 98bin olmuş. Bugün yine baktım 113 bin

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Rütbeler çok yükseldi acemi binbaşıydım ve uzman yüzbaşıya 10 k felan fark atmıştım 20 hafta önce rütbeler uçmaya başladı ve şuan uzman yüzbaşıya düştüm acemi binbaşıylada aramda 35-40 k fark var.

5. Merhaba ,

Yüksek rütbeli oyuncuların şirket değiştirmesi yada klanların toplu şekilde şirket değiştirmesi anı artış yada düşmelere neden olabilmektedir. Oynadığınız server'da bir klan toplu şekilde şirket değiştirmiş olabilir.

İyi forumlar.

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İyi de forumda görüyorsunuzdur bir sürü konu açılmış rütbelerin artmasıyla ilgili. Bütün serverlerdeki klanlar bekleyip bir anda mı şirket değiştirdi? Değiştirseler bile nasıl 3 şirkette de rütbeler uçtu.

7. Merhaba ,

İç savaş vb. şeylerden dolayı arada sırada bu tür durumlar yaşanabiliyor. Ayrıca inceleme yapamadığımız için forumda ilk olarak olasılıkları düşünmemiz gerekiyor.

İyi forumlar.

8. Her konuya karışıyorum kusura bakmayın ama adminim bu rütbe konusu teknik ekip tarafından bi kontrol edilse olmaz mı benimde rütbede iyi değil :(

9. Merhaba ,

Daha önceden açılan konulara tedbir olarak kontrol edilmesi için gerekli yere ilettiğimizi yazmıştık. Fakat dediğim gibi her rütbe puanı artışı yada inişi sistem kaynaklı olmayabilir. O açıdan olasılık dahilinde olan şeyleri düşünmek ve yazmak durumundayız.

İyi forumlar.

10. Acemi yüzbaşı 1 hafta önce 280di galiba şimdi 350 herkes aynı anda kapı bitirdi heralde :D neyse adminim rütbe görüntü, gemi iyi olsun yeterki :)

11. Merhaba ,

Dediğim gibi olasılıkları düşünmek gerekiyor. Mesela bir çok server'da bunlardan benim oynadığım server'da da bizzat yaşadım. Toplu olarak iç savaş nedeni ile şirket değiştiren bir çok klan gördüm. Haliyle bu durumlar rütbeleri de etkiliyor.

İyi forumlar.

12. kaansakal

kaansakal User

Valla bu dediğime inanması güç ama her gün düzenli olarak rütbe bakıyorum paylaşayım:
    1.gün:702.585 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    2.gün:679.235 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    3.gün:698.345 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    4.gün:647.675 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    5.gün:662.125 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.
    Bugün:708.975 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.

Valla o zaman bizim server da her gün herkes şirket değişiyor :)Bunlar not tutmaya başladığım zamandan sonrakiler bundan öncesinde neler vardı kim bilir.Bir günde 50k düşüp ertesi gün 65k arttığı günler oluyordu.Benzin gibi valla 2 kuruş inip 9 kuruş zamlanıyor :)

13. Buna bakınca rütbede bir sıkıntı olmadığı görülüyor o zaman rütbe sorunu yok.

14. Merhaba ,

Bir mesajımda gerekli yere her ihtimale karşı kontrol edilmesi için ilettiğimizi yazmıştım.

Ayrıca az çok bilirsiniz TP ve ŞP destek paketleri çıktığında onları alıp peş peşe kapı yapanlar var. Şimdi tek başına onlar etkilemez diyeceksiniz fakat dediğim gibi olasılıkları düşünmek durumundayız.

İyi forumlar.

15. ÇORBACI

ÇORBACI User

Tüm servererde aynı sorun var ben daha 10 gün önce bi alt rütbeye 100k ya yakın fark atmıştım düzenlide kasmama rağmen dün rütbe gitti.

16. andermo83

andermo83 User

Alt Alta Olduğu İçin Özür Dilerim Fakat Modum Şirket Değişikliği Tmm Kabulumdur De Bir Sunucuda 3 Irk Var Ben Eic İm Şimdi Adamlar Clanca Venüsten Geldi Diyelim Venüsde Rütbeler Aynı Bendeki Gibi Mmo Dan Geldi Desek Onlarda da Aynı... Farklı Sunucudan Mı Transfer Oluyorlar:S Günden Güne Bu Kadar Artması Hiç Doğru Bir Olasılık Değil... Bugun Baktığımda İse Rütbe Puanı 450bin Civarı Olmuş Ne O Tüm Herkes Mi Eic Oldu Şimdi :S 1 Hafta Kasmıcam Bu Rakam Sabit Oluyor... Ama Ne Zaman Farkı Kapatsam Fark Açılıyor... Nasıl Oluyor Bu Bence Bir Pürüz Var Modum

17. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rütbe puanı yükselmesine etkenler;
    -Şirket değiştiren oyuncular,
    -Şirket değiştiren klanlar,
    -Şirket içi online süresi fazla olup çok kasılanlar,
    -Tp ŞP desteği alıp kapı yapanlar,
    -Gemi ve NPC kesmek bunların hepsi rütbeye etki etmektedir.

iyi Forumlar.

18. andermo83

andermo83 User

modum bunları biliyorum gercekten biliyorum yeni bir oyuncu değilim, size anlatmak istediğim şey su kasma ile 250binden 450bin e cıkmaz! ki söyle bir sorun var kastı diyelim bir şirkette kaç tane uzman yüzbası var? hepsi aynı anda 150bin mi kastı :S bu imkansız gibi bişi! şirket değişti diceksiniz clanca veya belirli bir kısım diğer şirketler de aynı durumda! size bunu anlatıyorum ama siz sabit cevaplar veriyorsunuz! tabi sizce bu sadece tr3 için mi hayır tüm serverlarda olan şeyler bunlar, bence bu konuda bir düzenleme yapılması lazım! tmm dicemki %50 tp şeref güçlendirici full kapı yapıldı! o güçlendirici max 5 gün sürüyor alan kişi dünden bugune kullanamaz cünkü yaklasık 10 gün oluyor o cıkalı! ee normal şartlarda kapı yapılsa her kapı zeta hesabı yapsam 2,5k rütbe puanı veriyor ortalama 3 desek dünden bugune 150bin fark 50 kapı yapar bu oranla ! 2-3 kişi 50 kapı bitirdi diyelim bütün oyuncular mı 50 kapı bitirdi dün gece! tüm etkenleri hesap ettim fvakat yok modum diğer unsurlar göz onunde olsada yinede bu kadar fark olmuyor! tmm benim rütben düşük yüzbası! bunun albayını düşünemiyoırum! bendeki 150binlik fark onlarda 700-800binliğe eşit bence!

19. ONURBEY

ONURBEY User

Rütbe puanları yine bugün tavan yapmış. Dün gece birkaç saat içinde birden bire, sıralama da 50-60 geminin altına düştüm.
    Arkadaşlardan biri forumda konuma yazdı;

TSUNAMI•™ dedi:
    Kutu anahtarı bug'unu kullananların bugün itibariyle 30 gün cezası doldu onlar açıldı.

Sanırım bundan dolayıdır diye, bekleyelim, elbet bir açıklama gelecektir, dedik.

Sabah baktım ki, rütbeler de yükselmiş.

Kesinlikle, bu rütbeler konusunda da birileri, bir şeyler çeviriyor, bir an önce bu konunun da incelenip açıklığa kavuşturulması gerek.

Saygılarımla.​

ONRONR ve MRTBY bunu beğendi.
  20. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben ilk uzman yüzbaşı olduğumda acemi binbaşı 350 k rütbe puanı istiyordu daha sonradan 306 k ya kadar düştü ve acemi binbaşı oldum. Şimdiise 361 k rütbe puanıyla acemi binbaşı olamıyorum. Şuanda acemi binbaşı 410 k istiyor. 1 günde 10 k artıcaksa biz nasıl rütbe atlıcaz söyler misiniz?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.