rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kısa zamanda en iyi rütbeyi ne tür kasılma yöntemi kullanarak yapabilirim
    12 lf4
    10 iris
    goli,aegis,citadel,sinek
    irislerin 16 lvl geliştirmeleri tam
    gemim bu özellikte rütbeyi artırmam için ne tür bi yöntem uygulamam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim

2. Traubbe

Traubbe User

Elit cephane miktarlarınızı ve şu anki rütbenizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

3. rutbe için şeref destegi cekip gidebiliyorsanız cubi dönmenizi tavsiye ediyorum. tek başınıza

4. Goliyi kalkansız hız ve silahlı olarak ayarla eski hartalarda seri mordon saimon kes imha başına 2 puan veriyormuş. Kristallon gibi büyük npc kesmekten kolay zaten kristallon 8 puan veriyormuş. Pek etki etmez ama şeref tasarımı ile kasıl hiç yoktan bir şey gelir.

Eğer rütbe sayfasında gördüğüm puanlama sistemi gerçek ve doğru ise böylesi iyi. 1 saatte 100den fazla kesersin buda 200 puan eder, günde 1.000 olsa 2.000 ediyor. Umarım doğrudur.

5. senberk99

senberk99 User

bana göre klanda arkadaşlarınız varsa hades açabilirsiniz 45 parça çok hızlı bulunuyor + şeref desteği + exalted gemisi ile inanılmaz oluyo 45 parça 100k uri etmiyo bile genelde 80k falan açılıyor ve 200k şeref geliyo destek + tasarımla 330.000şeref günde 1kere falan bile yapsanız iyi fakat bunu yapamam derseniz küçük yaratık kesebilirsiniz ya da herculler fulse cubi kesebilirsiniz değilse önce herkülleri fulleyin derim rütbe sadece görünüş önemli olan geminin içii.. ve nasıl savaştıgınız

6. şuan ki rütbem uzman yüzbaşı havoçlarım tam herkullerim ise 6 tane aslında iyi kasıyorum ama rütbe kasamıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.