rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uçan_giresunlu tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Modlarım Lütfen Şu Konu Üzerinde Durun Sanki Albaya Kasıyoruz Allah Aşkına Acemi Bimbaşı Rütbesi Bile 1.227.544 Bu Nedir Şuna Bi Çözüm Bulun Lütfen Sizden Rica Ediyoruz Bizleri Sıralamadaki Gemilerimizi Albaya Kasıyormuş Gibi Acemi Bimbaşı Bimbaşı Kurmay Bimbaşı Rütbesi Kastırmayın Bu Oyunda Uzman Yüzbaşı Olmak Bile Çile Artık Daha Önce Bu Oyunu Oynamamış Yeni Başlamış Kimseden Yüzbaşının Üstüne Çıkmasını Beklemeyin

TropaDeElite55 bunu beğendi.
  2. Rütbe çok sıkıntılı. Test svde bile 38k rütbeyle binbaşı oldum :D TR1'de 452k acemi yüzbaşı.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durum ile ilgili şunu bilmenizi isterim rütbe puanlaması bir veya iki etkene bakmıyor. Birçok etkeni var ve bunlar her gün oynama ile artması doğal kimse yerinde sabit durmuyor. Şeref puanları TP ler kasılıyor, düşmanlar kesiliyor. Artışların sebebi budur. Ama forumda gelecek olan şikayetlere göre bu durumdan ne kadar memnunsunuz iletebiliriz.

İyi Forumlar.

4. Modum bu duruma tek çözüm var. Botları istisnasız eksiksiz kim kullanıyorsa hepsini banlayın hem rütbe artmaz hemde binbaşı olurum :D

Kısaca sistemde sorun yok tek çözüm botlar banlanmalı.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bu durum bence tartışılır. :) Bana göre ise loW kapısı yüzünden bu artışlar meydana geliyor. Şirketlere kayıtlı üyelerle ilgilide iyi bir ayar gerekiyor. :)

İyi Forumlar.

6. 23 Nisan 2015 Low Vakası. Anlatılmaz yaşanır.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyunda illegal proğram oyuncular zaman zaman banlanmaktadırlar.

Bunlarla ilgili duyurular Foorumda duyurulmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Modum öyle tek tek banlarlarsa 2 yılda bitmez :D Hepsini biranda kolaylıkla temizlerler ama...

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hepsinin aynı anda banlanmasını herkes gibi bende istiyorum,fakat sistem ne zaman algılarsa o zaman oluyor.

Neticede illegal yollara başvuranlar,eninde sonunda yakalanıyor ve gemilerine veda etmek zorunda kalıyorlar.

Keyifli Forumlar.

10. bundan 1 ay önce 4.100 bin isteyn albay şuan 5.400 istiyo. ben bu oyunu 6 senedir oynuyorum bu kadr kısa sürede bu kadr artış ilk defa gördüm. bu rütbe sorunu oldğunu kabul eden modlar artık bunu normal bişeymiş gibi yazmaya başladı çözüm bulamadılar heralde. rütbeye etki eden faktörleri biliyorm ama doğru düzgün gemi banladığınız yok rütbeli gemilerin şirket deiştiğide yok eee nerden gelyo bu artış ??

11. inanın albay rütbesini korumak için nasıl kasıyorlarsa artık acemi bimbaşıyıda korumak için öyle kasmak lazım öyle bi hal oldu oyuna yani o kadar olmasada artık oyunda acemi bimbaşı bile zor

12. Merhaba ,

Arkadaşlar tedbir olarak gerekli yere ileteceğiz. Anormal bir durum varsa gerekeni en kısa zamanda yapacaklardır.

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.