Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

?

1. Evet

84,6%
  2. Hayır

15,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rütbeler oyuncu sayısına göre oranlamalar ile oluşmakta. Eskiden oyun kalabalık olduğundan rütbe sayısı fazlaydı Örn. veriyorum eskiden tr2 venüste 2 tümgeneral vardı Kurmay albay sadece venüste 20 den fazlaydı Albay da 40-45 kadar vardı Oyuncu sayısı eskiden o kadar fazlaydı ki bu rütbelerde o kadar fazlaydı. Şuan bütün şirketlerin toplamındaki rütbe eskiden tek şirkette bulunan rütbe sayısından az

TR2 Venüs 5 yıl öncesi;Venüste 2 tümgeneral var

Yıllar geçtikte oyuncu sayısı azaldı ve doğal olarak rütbe sayısıda azaldı Oyuncu azalmaları var olan tüm serverlerde meydana geldi

Şuan tr3 venüs oynuyorum Venüste şuan 2 tane kurmay albay var 8-10 tanede albay var

Bence rütbeler azami bir noktadan sonra oranlamalarla oluşsun

Örn.

General=1
    Tümgeneral=1
    Kurmay Albay=5(azami)en az 5
    Albay=25(azami) en az 25

Yukarıda belirttiğim gibi rütbe sayıları bu şekilde olsun

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  2. Anket nerede o_O

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. Şimdi ekledim

4. İyi fikir böylelikle rutbeler duser (+1)
    Ve son rutbeler icin rekabet ortamı artar

5. Rütbe sayısı az olduğundan rütbe yapamaz olduk Rütbeler 3-5 kişinin eline geçtimi seneler boyu onlarda kalıyor Bıkmadan usanmadan rütbe kasıyorlar Yazın albaydım 4,5 ayda albaya 2 milyon fark yedim böle birşey olabilirmi? Millet oyun bırakıyor rütbe sayısı düşüyor çünkü rütbe sayısı ne kadar fazla oyuncu varsa ona göre artmakta O yüzden bir yerden itibaren rütbeler oyuncu sayısına göre artarsa daha iyi olcak Yoksa bir ömürde oynasak rütbe yapamayacaz

9 yaşına giren darkorbit artık rütbelere bir güncelleme yenilik birşey getirmeli

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  6. kesinlikle ayar verilmeli.

7. mutlaka olmalı +1

8. WolfWar

WolfWar User

Anlamadım şimdi rütbe sayısını arttırdın mı azalttın mı ?

9. ONURBEY

ONURBEY User

Oyuna 2008 yılında iyi bir rütbe ile başlayıp, şu an Acemi Yüzbaşıya kadar düşmek, İLGİNÇ :)
    Ne yapsam rütbeye yetişemiyorum. 10 kapı yapsam, 10 görev bitirsem, (tahmini rakamlar) ertesi günü görüyorum ki bir arpa boyu yol katetmemişim, İLGİNÇ :)
    Bu oyunda tek anlamadığım, rütbe konusudur. Ne yaparsam yapayım, o diğeri benden daha iyi birşeyler yapıyor, İLGİNÇ :)

Saygılarımla.

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Yetişemessin tabi bizim server birincisi 1000 kapıdan fazla alpha yapmış sence yetişmek mümkün mü ? :D Ben de 2006-2010 yılları arasında binbaşı ile genereal arasında gidip geliyordum ama şimdi uzman çavuşu zor geçiyorum :D

11. Şöyle söyleyebilirim ki furkan kardeşim kurmay albay olsun albay olsun bu kişilerin sayısı arttırılabilir fakat tümgeneral iki tane olmasın çünkü eşit güçlüklerdeki oyuncuların birbirinden farklı yapan veya üstün rütbedir örn ben bugün tümgeneral oldum şimdi yarın birgün iki tane olursa olmaz

12. Merhabalar;

Her oyuncunun bir önceliği olmalı sizin önceliğiniz rütbe ise yapılamayacak birşey değil savaşı azami seviyede yaparsınız onun haricinde kastığınız uridium ile %20 tp ve şp alabiliyorsanız %50 şeref güçlendiricisini alır sürekli kapı yaparsınız damlaya damlaya göl olur geçen bir video izledim oyuncunun biri acemi uzay pilotundan generalliğe kadar bütün rütbeleri vardı 30dklık video.
    Dediğiniz gibi 1200küsür alfa beta ve gamayı,kappa,zeta kronos vs. hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 3 tane hangara havoc ve hercül koyabiliyordu :D.

İyi forumlar.

13. vidyo linki yada ismi paylaşırmısın modum merak ettim :)

14. jarekkk

jarekkk User

Kardeş o diğeri senden daha iyi birşeyler yapmıyor işte.
    millet oyunu bırakıyor alt seviyelerdeki, oyunda admin tanıdığın olmayınca yada nakit 5milyarın fazla ilerlemeyeceğini anladıktan sonra. ondan dolayı oyuncu azalınca albay acemi albay vs. sayısında azalma meydana geliyor :D Sonucunda rütbeler vefad :) Dikkat edersen oyunda ilk 100de isimler değişmez serverında ama rütbeleri azalır çünkü oyuncu kalmadı oyunda :)
    Arkadaşın dediği gibi önceden 2tümgeneral bilmem kaç kurmay - albay varken şimdi bizim serverda 1tane kurmay var :))))
    Üye sayısında %70den fazla kayıp var :D ve hiçbir şekilde kimsede geri dönmez bu oyuna :))

Konuya gelince fikir güzel en azından daha fazla prestij kaybı yaşanmaz millette ego yapar gemim albay oldu gibisine oyuna daha çok bağlanır yoksa bu şekilde millet "rütbe sisteminden" dolayı sinir krizi geçirenler var adam diyo 24saat oynuyom rütbem gene artıyo e o da haklı. bi süre sonra oyunda düşük lvl olarak 1tane bile oyuncu kalmayacak o zaman siz rütbeleri görün oyuna başlayan kimse kalmayınca. Geçen tr2de yeni üyelik açtım dikkatimi çekti tr2de 400.sıradaki oyuncularda bile 10milyon puan var. ama alt seviyerelere bakın bide başlayan kalmadı.
    Ben 6yıl önce 160bin puanlı bi üyeliğim vardı bırakmıştım 3.500cü sıradaydı şimdi olsa 3.400cü olacak :D
    Oynamadan sıralamam artmış olacak demek istediğimi anlıyorsunuzdur :) Oyundaki eskiler muhtemelen "oyuna bağımlılık"tan dolayı devam ederken yeni başlayan oyuncu sayısı çok çok kısıtlı oluyor. Önceden bu kadar büyük uçurum yoktu oyuncular arasında ama kimse başlamayınca fark uçurum gibi büyüdü.

Naçizane tavsiyem oyunu kapatın gitsin Almanyaya söyleyinde çünkü bizi bitirdin be bigpoint :) kendini değil tek bizide bitirdin :D
    Bundan 1yıl sonra asıl rütbeleri görün siz :D o zaman dersiniz bi adam vardı çok konuşuyordu diye :D

Edit : abovvvvv bi bakıyım dedimde oyuncu kalmamış svde .. 20bnden fazlaydı heralde VRUda aktif kullanıcı şimdi 4.5k :D
    Eski arkadaşlar bilir istila kapısında kuyruk oluyordu ilk çıktıgında sadece x-1 haritasında oluyordu ve 250küsür kişi oluyordu max yanlış hatırlamıyorsam :D ve onun üstüne 200-300 kişi kuyrukta bekliyordu 25-30dk beklediğim oluyordu :DDD o günlerden bu günlere :D iyi iş çıkarmış bigpoint :D:Ddd artık trafik kalmamış oyunda demekki oyun gelişmiş :D

Son düzenlenen: 18 Aralık 2015
  15. Konu güncel desteğe devam...

16. ONURBEY

ONURBEY User

Yeni konu açmak istemedim, eskilerden bunu buldum açık, buraya yazayım dedim.

RÜTBE ler yine aldı başını gidiyor. Tam bir üst rütbeye yetişmek üzereydim, Şimdi uçurum oluştu.
    Güya bir sorun vardı ve merkez bu durumu düzeltecekti. Bir kaç günlük bir sorun değil ki senelerdir aynı.
    Ama sanırım oyuncuların, bu sıkıntıları hiç bitmeyecek.

Saygılarımla.

17. Şimdi kapı yapma zamanı birikimler kapıda değerlendiriliyor özellikle botlar rütbede etkili.

18. ONURBEY

ONURBEY User

Artık diyecek birşey kalmadı, ne yaparsan yap, rütbe alıp başını gidiyor, o kadar hızlı bir şekilde yükseldi, yükseldi ki, şimdi üstüne rütbem düştü, ve 25 bin rütbe puanı da geçti.
    Bir günde hemde, bu ne yaaa.
    İyi hoş kapı yapan yaptı da, ben armut mu topladım, :(

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.