Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 30 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi bu rütbedeki bi hesaplamadaki kırmızı olan şeyleri yeşile dönüştürme şansımız yok mu bi yardım ederseniz sevinirim varsa da nasıl yaparım teşekkürler şimdiden..

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Kırmızı olan şeyleri yeşile dönüştürme kısmını anlamadım. Aşağıdaki konumuza göz atınız aklınıza takılan soru olursa sorarsınız.
    iyi forumlar.

3. şöyle
    tecrübe puanı-
    1.689.503.161/ 100.000
    şeref puanı-
    10.336.642/ 100
    oyuncu imha puanları-
    5.556x 3
    seviyen-
    19x 100
    kayıttan beri gün sayısı-
    2.401x 6
    geminin türü-
    10x 1.000
    npc imha puanları-
    143.889/ 2
    tamamlanan görev-
    213x 100
    kırmızı yazılı olanlar aşağıdakiler
    mağlup edilen müttefik oyuncular-
    100x 100
    düşmanın imha ettikleri-
    1.257x 4
    radyasyonlu bölgece imha edilenler-
    10x 8
    imha edilen phoenix-
    144x 2
    sorum da şu bu kırmızı yazılı olanlar sanırım benim rütbe puanı almamı engelliyor çünkü 3 günden beri aralıksız görev yapıp düşman kestim ve sıradaki rütbeye ulaşmam için gerekli rütbe puanı yerinden gram oynamadı 295.226 da kaldı 3 günden beri ilerlemiyor bu kırmızı yazılı olanlar yüzünden mi diye sormak istedim değilse bunun nedeni ne olabilir

4. -Star-

-Star- User

Kesildiğin zaman,kendi şirketinden birini kestiğin zaman rütbe puanın düşer anlamında o kırmızı alan.Yeşile dönüştürme imkanın yok.Birkaç yaratık kestiğinde puanının artması lazım, dediğin gibi 3 gündür aynı yerdeyse buradan yardım alamazsan supporta yazarsın kanka.

5. brezilya sunucusunda oynuyorum tr de değil

6. arkadaşlar hala aynı şekilde rütbe puanı gelmiyor bi yardımcı olun bundan anlayan biri yok mu

7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Her gemi aynı puanı alamaz Arge hangar güçlendiricileri uçuş düzenleri bunların etkisi de vardır.

iyi forumlar.

8. ben sorunumu anlatamadım galiba puan 4 günden beri yerinden kıpırdamıyor 295.226 gerekli puana ihtiyacım var teğmen rütbesine geçmem için ama bu puan şu anki yerinden gram oynamıyor o kadar görev yapıp düşman kesmeme rağmen

9. bi saniye modum birşey gördüm sanki :) konu kilitlenebilir

10. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.