Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FuRKaNSVaTtr tarafından 30 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce gelmelimi?

1. Evet kesinlikle gelmeli.

83,3%
  2. Hayır gelmesin

16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yorum Yapmadan Geçme..!

*Bu tablo her şirket için geçerli olacak rütbe sayısını gösterir.

Rütbeler Sayısı
    GeneralYalnızca 1 kişi
    Tümgeneral 2
    Kurmay Albay 5
    Albay 20
    Acemi Albay 40
    Kurmay Binbaşı 60
    Binbaşı 80
    Acemi Binbaşı 100
    Uzman Yüzbaşı 120
    Yüzbaşı 140
    Acemi Yüzbaşı 160
    Rütbeler herkesinde bildiği gibi son yıllarda oldukça fazla yükselmeye başladı. Bunun en büyük sebebi galaksi kapıları x2 etkinliğinde grup halinde seri şekilde hades kapısı dönerek kısa sürede çok fazla rütbe puanı elde edebiliyor olmamızdan kaynaklanıyor.

Rütbeler oyuncu sayısına bağlı olarak belirlenmekte. Zamanında bir çok sunucuda tümgeneral ve kurmay albay gibi rütbeler oldukça fazlaydı. Tümgeneral sayısının tek bir şirkette 3 adet olduğu sunucularda dahi mevcuttu. Yıllar geçti ve oyuncu sayısı giderek azalmaya başladı. Öyle ki eski dönemde 1 şirketten 40 dan fazla kurmay albay bulunuyorken şimdilerde bazı sunucularda her şirket başına 1 kurmay albay düşüyor.(General gibi bir tek kurmay albay bulunmakta)

Rütbelerin az olması rekabeti çok fazla arttırdığından bugün bazı sunucularda 20-25 milyon rütbe puanından aşağı albaylık alınamıyor. General ve tümgeneral gibi rütbeler 50 milyon rütbe puanından aşağı değil.

Online oyuncu sayısı rütbe sisteminde büyük etken olmaktan çıkmalı. Bu yüzden rütbelerde bir alt limit oluşturulmalı. Alt limitle sunucudaki rütbeler belirtilen sayının altına kesinlikle düşmeyecek. Mesela yukarıda verdiğim tablodaki gibi her şirket başına en az 5 adet kurmay albay ve 20 adet albay rütbesi yapılsın. Bu şekilde mevcut rütbe puanların %50 hatta daha fazla orandan düşecektir. Hem rekabet ortamıda birazda olsa azalmış olacaktır.

Son düzenlenen: 30 May 2018
  2. Albay aşırı fazla ama ya

Kurmay albay 4 albay 20 olabilir diye düşünüyorum.

3. muamma03

muamma03 User

yazdığın sisteme çok bakmadımda çok kısa şöyle söyliyeyim zaten rütbe sisteminde köklü bir değişiklik olacak buda server birleşimi ile başlıcağını tahmin ediyorum. nasıl olacağını yakın zamanda duyururlar zaten k.g

4. Her ne olur bilmiyorum ama şu rütbe olayına artık bir çzöüm bulunsun cidden yav insan sıkılıyor. Benim için çokta problem değil 2 ay dlei gibi kafayı yorsam direkt albaydan generale yükselirim. Ama diğer insanları da düşünmek lazım bi klandasınız 1 general var diğerleri acemi albay neden?

Ya koskoca bir serverde 3 tane mi kurmay olur ? her şirkette 1 tane var maksimum ne kadar saçma 3 albay vru da 2 albay mmoda 3 albay eıcda şu albay sayısına bakarmısınız? Kurmay binbaşı rütbesiyle 9 a giren var ya şaka gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.