rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -SoN_SıGaRaM_[ÖKKEŞ] tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben oyuna haftada bir giriyorum 3 haftada rütbem yüzbaşıdan teğmene düştü bunun sebebi nedir

2. Kasmamandan. Rütbenin sabit kalması için rütbe puanı kasman lazım.

3. Benim düşündüğüm kadarıyla 2 nedeni var.Birincisi rütbe puanlarının yükselmesi ikincisi şu,Uzun süre girmediğinde kasılmadığın bonus alamadığın için rütbeler düşüyor birkaç yarratık kesersen düzelebilir.Ben üsteğmendim 3 ay girmedim,acemi pilot olmuşum.1-2 gün kasıldım tekrar teğmene yükseldim.Fazlada npc kesmedim.

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyunda olmadığınız süre dahilinde rütbenizin düşmesi muhtemeldir çünki siz oyunda olmadığınız sürelerde kasılmalar dahilinde rütbe puanları artmaktadır yapılan kapılar uzun süreli online olma gibi etkenler rütbe düşmesine neden olur çok uzun süreli girilmemelerde ise rütbeniz arkadaşımızın da dediği gibi acemi uzay pilotu görünümünde olabilir bir ertesi gün girdiğinizde hangi rütbede iseniz o yazacaktır.

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.