Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._UzAyyOlCuSu_. tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ?

1. Olsa Daha Güzel Olur

61,5%
  2. Olmasın Biz Böyle İyiyiz (sebebini açıklayınız)

23,1%
  3. Geliştirilmeli (sebebini açıklayınız)

15,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun Aleykum ,
    Oyunda ne kadar yenilik olursa oyun o kadar zevkli olur.
    Benim Fikrim Rütbelerin Değişmesi , Hergün Aynı rütbeleri Görmekten sıkılmadınız mı ? Albay herkeze cok güzel gözükürdü önceden , Şimdi normal bir rütbe gibi karşılanıyor bu rütbelerle oynama yapalım..

Her Şirkete Ait Rütbeler :

ÖRNEK BİR GEMİ FOTOGRAFI :

Rütbe Düzenlenme Sistemi :

1. Nano General (azami 1 tane her şirket için)
    2. General (0,01%)
    3. Tümgeneral (0,10%)
    4. Orgeneral (0,50%)
    5. Kurmay Albay (1,00%)
    6. Tuğ General (1,50%)
    7. Çaylak (2,00%) Şirketlere Göre Rütbeleri

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2014
  2. Renkler olmasın aynı olsun bronz iyi ve şu eklediğin yeniler kötü görünüyor o da gitsin geri ye de bişi kalmadı zaten :)

3. Hayır dediğim gibi MMO'nun ki bronz,EIC'inki mavi ve VRU'nunki yeşil olacak.

4. Prophecy

Prophecy User

Yeni rütbeler olmamış ve renkler de olmasın bronz iyi

5. Aynn bence konu gereksiz ama bakalım beğenen olurmu bilmem.Saygısızlık etmek istemem ama gerçekten gereksiz.

6. siz tamamen saygısızca cevaplıyorsunuz fikrinizi belirtin yeterli size ne playerin nenasıl konuşacağına sizmi karar vereceksiniz kim oluyorsunuzki forumun avukatımı? (arkadaş cevap yazmamış bende onun vaukatlığına soyundum) kimse kimsenin nasıl konuşacağına karar veremez iyi forumlar bu arada yeni rütbeler bencede olmamış ama geliştirilebilir.

7. yenı ısımler hıc guzel durmuyo ama renk gelırse guzel olur

8. Ben kendi çapımdaki yorumumu yaptım fazla uzatmaya gerek yok.Bende kimsenin nasıl konuşacağı hakkında birşeyde yazmadım bence siz önce yorumları okuyun birdahada beni yargılamayın tatsızlık çıksın istemem.Son olarak forum kurallarını baştan sona okuyun herkes fikrini yazar ama saygısızlık etmeden ve bende sadece oyun değiştikçe kötüleşiyor mesajını vermeye çalışıyorum birdahakine iyi düşünün çünkü bu dünyada düşünce çok önemli...

9. bu yazı galiba sizin değil ben oldukça iyi okudum siz kimseyi öyle konuşamazsınız diye sınırlayamazsınız sonuçta sizde yönetici değilsiniz neyse forum tartışma alanı değildir kolay gelsin

10. Hayır benim değil bende neden bana böyle şeyler yazıyorsunuz diyordum afedersiniz yorumları okumayan asıl benmişim.Şifremi değiştireceğim bir sorun olmaz umarım çünkü bu amaçla girenler sadece bu şekilde değil daha ağır hakaretler de savurabilir.

Yorum silindi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2014
    MìЯÀ£À¥. bunu beğendi.
  11. ok iyi forumlar

12. Adminerale çok güldüm :) Ama rütbelerin sayısı artar güzel olur yani. Kurmaylığa gereken rütbeyi topluyorum, ertesi gün bi 50 bin daha artmış oluyor bi türlü kurmay olamadım :) Oldumsa da tutunamadım kurmaylığa :) +1

13. Herkese çok teşekkür ederim,değişiklikler MS Paint ile geliyooor :)

14. Admineral nedir :D :D Ama aslında güzel rütbe isimleri tam olmamış ama geliştirilebilir +1

15. rütbeler güzel renkler şahane emeklerinize değmiş rütbe şekilleri artırılabilir sadece bronz üstüne değil örn acemi binbaşıdan başlayan sarı rütbeler beyaz cizgiler içinde birşeyler yapılabilir iyi forumlar dilerim +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.