rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gezici35 tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gezici35

gezici35 User

bu banlanan gemilerin rütbeleri de iptall olucak değil mi ? banlanan gemilerin geri getirilmesi mumkun olmadıgından ( soylenene göre ) rutbelerı de mantıken ıptal edılmesi gerekir yanlış dusunmuyorum demı ?

2. Waves

Waves User

Rütbeleri geri geliyor diye biliyorum bir süre sonra ama tp ve şerefleri düşüyor rütbe puanlarını etkilermi bilmiyorum

3. aynn rütbeler bu yüzden düşecek tabi senin rütbede önünde olan gemiler bannlandıysa

4. Waves

Waves User

Rütbe puanlarıda düşüyor o zaman

5. aynn öle mesela adam kurmay binbaşı diyelim O adam bann yediğinde en yüksek binbaşı kurmay binbaşıya yükseliyor

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Evet bu gemilerin etkileri sıralamadan silinmekte rütbe puanlarınada etki göstermektedir.

İyi forumlar

7. Waves

Waves User

Düşsede adam akıllanmıyor ki kardeşim bota devam adamda korku yok

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun yok ceza almaya devam eder :) bir full hesap yapmak hiç basit değil kendileri bilir.Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.