RÜTBE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Enesss_52 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesss_52

Enesss_52 User

Arkadaşlar benim gemim Goiath dı Rütbem Asteğmendi, Teğmene az kalmıştı fakat ben leonov aldım ve Uzman Çavuşa Düştü.
    Ben bu durumdan memnun olmadığım için goliath a geri döndüm rütbe puanım şuan 26.321. (Bir sonraki [​IMG]Asteğmen rütbesine ulaşmak için, şu anda 23.773 Rütbe Puanı'na ihtiyacın var.) yazıyor benım rütbe puanım geçmiş ama halda uzman çacuşum
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    Konuyu Başka yere açtıysam Özür Dilerim. :/

2. Geminizi değiştirdikten sonra çıkıp , tekrar girmeyi denediniz mi ?

Öte yandan Rütbe puanlarının hesaplandığı bir saat var , Bu tam olarak hangi saatte oluyor bilmiyorum

Benim bildiğim server her resetlendiğinde oluyor.

Eğer çıkış yapıp , tekrar girdiğinizde düzelmedi ise , Reset ' i bekleyin , Büyük bir ihtimal ile düzelecektir.

3. Enesss_52

Enesss_52 User

Evet girip çıktım ama halada aynı Uzman Çavuş

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Rütbe puanları hesaplamaları saat 7:30 da yapılmaktadır yanı yarın sabah istediğiniz rütbeye ulaşırsınız bu arada tek konu altında sorunlarınızı yazabılırsınız durmadan konu açmanıza gerek yoktur

Keyifli forumlar

5. Enesss_52

Enesss_52 User

saolun konu kıtlenebılır

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı verılmış Kilitlenebılır

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.