rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve porsukcan32 tarafından 17 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar bnm bir sorum vardı sürekli artan rütbe puanı ile ilgili neden bu puan sürekli artıyor bilgisiolanlar lütfen yardım...

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Orası biraz karişik bi alıntı bulmaya çalışıcam ama söyle söyliyim

Mesela bi şirkette 100 binbaşı oluyor senin bin başı olman için ise o insanların rütbe puanını geçmen gerekiyor o 100 kişinin rütbe puanı arttıkca o da artıyor onun gibi bişi işte anlatamadım bayağı karışık bi araştırma yapiyim geliyorum :)

porsukcan32 bunu beğendi.
  3. :)

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Eski forumdan buldum bişiler google amca sağolsun :)

Mesala sen yüzbaşısın uzman yüzbaşı için şirketinin 3,00% lük uzman yüzbaşını geçmelisin ve puanda o 3,00% teki adamlara göre hesaplanıyor onlar kasıldıkca rütbe puanıda artıyor sanırım

5. Oldukça basit ;

Rütbe puanları oyuncuların puanları ile belirlenir ve her şirkette belirli sayıda rütbe vardır.

Mesela Her şirkette sadece bir General vardır ve General olmak için o anki generalin sahip olduğu rütbe puanını geçmen gerekir.

Size gösterilen rütbe puanı , O Rütbede ki en sonuncu kişinin puanıdır ve onu biri geçerse o puandan yüksek olur

Bu yüzden de rütbe puanı artar

Umarım anlatabilmişimdir.

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bak doğru anlatmışım ama benimki birazcık daha karışık :)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rütbe artışları farklılık gösterebilir kapı yapma oyundaki online sayısının uzun süre oyun oynaması hesap kasması şirketinize diğer şirketlerden geçişler rütbe puanlarını değiştiren unsurlardır her gün olmasa da belirli aralıklar ile yükselmesi çok olasıdır.

Jameika-TR bunu beğendi.
  8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Merhaba FModum şimdi mesala benim bi alt rütmeye düşmem 212bin bu benim alt rütbemdeki ve bana yaklasam kişinin puanımı

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Size yaklaşmış olan son kişinin yada kişilerin puanı sizin bir alt rütbeniz düşmek istemiyorsanız rütbe puanı kasmalısınız tek yapacağınızda sürekli varsa goliniz exalted ile şeref kasmaktır ki rütbeye etki eden en iyi ve tek faktördür.

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.