rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 25 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ilk öncelikle ben oyuna pek giremiyorumda bu sene rütbemde düştü zaten düşüktü şirket değiştirdim o şirket az olduğu için rütben yükseldı ama şp düştü şimdi eski şirketıme geçicem bu sefer baya bi düşcek ben nasıl rütbe kasabılırım diyorum bi uri çekım bide indirim alım 3 4 kapı açsam baya yukselır diye düşünüyorum çarımın özelliklerını yazımda siz nerede hangı kapı yapabileceğimi söyleyın

2 hangar (goliath,aegis) ayrıca hezarfen var
    8 iris hepsi 16 lwl
    pet var bütün moduller var kamı 3 lwl radar toplayıcı 5 adet 3 lwller
    arge 24 ısı arayıcısına 1 arge verdiğim için 25 argede kalın sıkcam yanı 1 arge sonra
    skylap 20 lwl
    full lf3 2 lf4
    full elit kalkan,hız
    bir tek alpha kapısı yapabildim zeta 101 de

yani çarım böyle birde hangı kapıları açmalıyım 17 lwlım, lwlıme gore güçsüz hisstediyorum :D

neler önerirsiz??

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Levelinize göre çok düşük bir ekipman değil zaten uzun aralıklar ile giremediğinizi yazmışsınız rütbe düşmesi olağan bir şey birde üstüne şirket değiştirmek tabiki etkileyecektir bence normal oyun oynamanıza devam ediniz ben kedinden örnek vereyim ben rütbeye takılarak oyun oynayan birisi değilim benim için gemi gücü daha önemli bence sizde geminizi güçlendirmek adına bir şeyler almalısınız ilk önce irislerinize apis ve Zeus yapmalısınız daha sonra kapı olarak bence zeta açmalı ve hem gelecek ganimet anahtarları ile hem de havoc için şansınızı denemelisiniz indirim paketi almaktan ziyade kutu katlayıcısı alarak en azından pvp haritalarında uri toplayabilir ve birikim yapabilirsiniz yok ben pala topluyorum gg lerimi indirim paketi ile basacağım derseniz tabiki size kalmış alabilirsiniz,rütbew kasacağım diyorsunuz bence açık olan görevleri yapmalısınız bu rütbenizi hissedebilir derecede etkileyecektir kapılarınızı yaparken ŞP güçlendiricisi ve hatta tasarım olarak Exalted tasarım takarak kapıları bitirebilirsiniz ve hatta devamlı kasılırım ben diyorsanız diroid uçuş düzeni olarak kıskaç alabilirsiniz crediniz çok ise ticaretten ageis veteran alarak hem tp hemde şp olarak bir + bonus yapabilirsiniz yazmış olduğum gibi bence rütbeden çok gemi gücünüz ile uğraşmalısınız çünki diyelimki şimdi rütbe kasmaya başladınız yarın bir gün yine giremeyecek ve yine o kadar kastım ama yine aynı yerdeyim diyeceksiniz umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin.

-emir_turker1201- bunu beğendi.
  3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeta yapabilirsiniz.Hem bu şekilde havoclarınızı fulleyene kadar şeref puanınızı arttırmış olursunuz.Hemde havoclarınızı arttırmış olursunuz.

İyi forumlar

4. güzel yazmışsınız modlarım teşekür ettim

Nefes bunu beğendi.
  5. zeta ne kadar şeref, tecrübe, uri ve x4 veriyordu acaba?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

200000 Şeref Puanı
    6000000 Tecrube Puanı
    50 Günlük dosyası
    35.000 Uridium
    25.000 UCB-100 Mermisi
    25 Adet Korsan Anahtarı

Ayrıca Droitleriniz için Havoc Tasarım kazanma şansı !

7. çok teşekkür ederim. güzel veriyormuş :)

Nefes bunu beğendi.
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Örneğin havocları fullerken 20 zeta yaptığınızı düşünelim 4m şeref puanı elde edebilirsiniz neresi kötü :)

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.