Rütbede Hata

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 5 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Rütbedeki arkadaki oyuncu tekrar gözükmemeye başladı. Günlerdir arkadaki oyuncunun rütbe puanını göremiyorum.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sunucunuzda şirketinizde banlanan veya banı açılan oyuncular olduğunda alt rütbe sıfır olarak gözükmektedir. Bu sebeple görememektesiniz. İlerleyen günlerde banlanan oyuncu olmazsa tekrar gözükmeye devam edecektir.

İyi forumlar.

3. Banlama olduğunu sanmıyorum geçende aynı sorun vardı düzeltmişlerdi. Sonra tekrar oldu

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorununuzu üst mercilere ileteceğim belirttiğimden farklı bir cevap gelirse size ileteceğim. Ayrıca sorunu danıştıktan sonra raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

5. Ben de bu hata sadece bende var sanıyordum konu açacaktım, iyi denk geldi. Günlerdir sıralamada sadece ben gözüküyorum oyun içinde de herkesin rütbesi acemi uzay pilotu olarak gözüküyor.

6. adamlar banlanıyor sonra tekrar haritada görüyoruz kapatın şu hesapları

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu yönde düşünceniz olduğu hesapların Profil Bağlantılarını Support Takımımıza iletebilirsiniz.

İyi Forumlar.