Rütbeler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba şöyle bir sorum olacaktı bizim serverde 19 tane albay var bunlardan 4 tanesi eıcda 6 7 tanesi marsta geri kalanı yani çoğu vruda şimdi sorum şu en kolay rp kasılan şirket hangisi olur ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Rütbeler şirkete göre değişim gösterebilir albayın az olması bir handikap değil çünki acemi albay çok olabilir ve albaylığa az bir rütbe puanı kalmış olabilir ve siz rütbe kasarken şirket değişimleri olabilir siz yinede albayın az olduğu bir serverda oynayabilirsiniz ama yazmış olduğum gibi Rütbe puanlarında değişimler olabilir.

3. acemi albay ve kurmay binbaşı gibi rütbelerin yüksek olma ihtimalleri yüksek olabilir yani,peki eıcda albaya yakın rütbeler çok az kişide varsa veya yoksa böyle bir ihtimalde olamazmı :) ?

şirketlerde eıc 3. sırada buda düşük olduğunu göstermezmi başka bir yolla anlayamazmıyız hangi şirketde düşük olup olmadığını

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Benim yazmış olduğum bir değişim olur ise eic şirketi 2.yada 1.sıraya gelebilir ama bu bir tahmin siz şuan için geçebilirsiniz ileriki bir zaman dilimi için bir şey diyemiyorum tabiki dediğiniz gibi 3.sırada olması şirkette rütbe kasmak için ideal.

5. demek istediğinizi anladım modum ne olacağı belli olmaz yani bnde habire şirket değiştiremem çok kararsız kaldım açıkcası :)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence eice geçerek orda oynayınız ve bir daha şirket değiştirmeyiniz ilerleme sağlayabilirsiniz tabiki size bırakıyorum.

7. modum şuan 15 milyon şerefim var değiştirirsem 75 bin rpmi gider ? bu arada binbaşıyım kurmay binbaşı 657 bin istio ama bazende 704 bin oluo hergün değişiyor benimde rpem 653 bin sizce nasıl yapsamki ?

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Şirket dğeişiminde eşref yarılanacağı için 7,5milyon şeref düşecektir buna bağlı olarak, rütbenizde 7500000/100 rütbe puanı düşüşü olacaktır. Buda 75bin gibi bir sayıya karşılık geliyor. Şirket değiştirme tamamiyle size kalmış bir durumdur. Mesuliyet kabul etmiyoruz :) Şirketlere yoğunluk oldukça bazı rütbelerde artış olabilir. Bu orada kesin alacağınız manasına gelmez.

Keyifli Forumlar

9. ben fikrinizi almak istiyorum sizi suçlamam kötü birşey olursa :D

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Fikir belirtemicem ben :) Ama şunu demek siterim, az gelişmiş şirket sömürülmeye mahkum kalır :)

Keyifli Forumlar

11. sömürülsün ya benim çar sağlam çok şükür :D

Nefes bunu beğendi.
  12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

13. nefes modum sizin fikrinizi almak istiyorum daha sonra konuyu kapatabilirsiniz bu arada cevaplar için teşekkürler :)

nefes modum k.bakmayın sizi rehber modla karıştırdım cevabınızı alamadım :) ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2014
    Nefes bunu beğendi.
  14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Önemli değil olur o kadar:) bence rütbeden ziyade şunu düşünmek gerekiyor ben sizin yerinizde olsam boş olan bir servera sadece rütbe dahilinde gitmezdim yarın oynayacak çok fazla oyuncu bulamadığınızda sıkıntı yaşabilirsiniz bir klan ile oynamak ve TS kullanıyorsanız sohbet ederek zaman geçirmek bence daha zevk verecektir diye düşünüyorum ama illa rütben yükselsin diyorsanız geçiniz şuda var ki 7mil500binlik bir kesinti bence anımsanacak bir kesinti değil bunuda düşünmenizi isterim.

15. bende öyle düşünüyorum 1 ayda 150 bin rp kastım bunun sadece yarısı gidicek bence ilerleyen zamanlarda daha fazlasınıda kazanırım bu arada dediğiniz doğru server boş biraz fakat klanımız var sadece türk kişilerden oluşan 20 kişi felanız ortamımız iyidir ya o yönden sıkıntı yok :) birde ben rütbeye çok önem veririm 2 sene önce albay çar bıraktım aynı serverde şuan çok pişmanım resmen gözümün önünde kurmay albay adayı çarı yazık ettim :)

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kasarım diyorsanız ve rütbe seviyorsanız o zaman hayırlı olsun yeni şirketiniz diyebiliriz.

17. soalun değiştirdim :D 607 bin istiyor burda 574 bin şeref oldu :) herşey için teşekkür ederim modum konuyu kilitleyebilirsiniz :)

18. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim Kolay gelsin umarım en kısa zamanda istediğiniz rütbeye ulaşabilirsiniz başka bir soruda görüşmek dileğiyle.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.