rütbeler neye göre hesaplanıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fener_7575 tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fener_7575

fener_7575 User

birleştirme oldugu zaman rütbeler ne göre hesaplanıyor neden bazı kişilerin yükseldi bazi kişilerin aynı kaldı

2. Merhaba,

Rütbenin hesaplanmasını etkileyen birçok faktör vardır, buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
    Yeni birleşen sunucularda rütbe aynı etkenler dahilinde hesaplanır bunun dışında örneğin albay sayısı , acemi albay sayısı kaç tane olması gerekiyorsa sınırlar buna göre belirlenir.
    Sizin rütbeniz aynı kalıp, diğer bir kişi rütbe aldıysa bu şirketlerdeki herhangi bir rütbe sayısının artmasından dolayı kaynaklanır.
    Kimseye rütbe puanı eklenmez veya azaltılmaz sadece birleşen sunuculardan gelen kişilerin rütbeleri fazlaysa dolayısıyla almak istediğiniz rütbelerin puanları da yüksek olacaktır.

İyi forumlar.

3. fener_7575

fener_7575 User

şirket başına 20 tane albay diyor her şirkette 20 tane albaymı olacak

4. Merhaba,

Evet , şirket başına örneğin 20 tane düşüyorsa o kadar albay olur sadece bir şirket için .

İyi forumlar.

5. fener_7575

fener_7575 User

20 den fazla albay olamaz mı

bizim server birleşti tekra bir birleşme daha olacak ozamanda rütbele degişecek mi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2018
  6. Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim.
    Forumda flood yapmak yasaktır , lütfen dikkat ediniz.
    Yeni gelen sıralama rütbe sistemine göre şirket başına 20 albay düşmektedir.
    Konu içeriğine buradan ulaşabilirsiniz.
    Birleşen sunucular tekrardan bazı sunucularla birleştirilmektedir.
    Buradan takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. suan rutbenin anlami yok ben kac yildir oynadim kurmay albay kadar aldim suan albaylik 4 milyon istiyor benden

ben bu rutbeyi alirim ama tutamasin niye adamlar bota kasiyor 24 saat yaratik kesiriyorlar rutbe tutma sansimiz 0 gibi birsey

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Oyunda herkesin değişik bir taktiği var kimi rütbeye oynar kimi sıralamaya oynar kimide sadece savaşlara oynar her yiğidin bir yoğurt yeğişi vardır. :)

İyi forumlar.

9. vallaha siralama rutbe para ::D bot olmasa bende oynayacam
    ama ben savasiyorum elit vip bitsin o zamana kadar yigit gibi savasalim sonra kedi olur oyunu birakariz .D

Sempatik.57 bunu beğendi.
  10. tr1 tr5 gel bak .D tum genral genral kurmay albay albay
    alakasi yok bunlar kime guveniyr bota atiyor peki cunku oyun da artik bann olayi bile komik olmaya basladi fair play guzel yaptilar ama 1 hafta sabir edemediler geri hesaplari acdilar kisaca oyun artik cazip degil

benim kac tane arkadasim oyun birakdi bu yuzden suan ayni haritalar botcu dolu inan kimsenin umrunda degil merkez bile umursamiyor .D
    ama ben cekmiyorum hic birsey artik gecen de yazdim 50 deydi gemim simdi 130 siralarda umurumda degil oyuna guvenmiyorum param cebimde kaliyor foruma gelip sep beyleyip cikiyorum belki ilerde duzelir diyecem ama zor cok zor oyunda bir durus hile yaptim bann atacak kimse yok adamlar kasaya giren para bakiyor artik eski darkobrit eser yok baksana 6 haftadir oyun donuyor niye ek porgamlar yuzunden

11. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım belki siz pes etmişsiniz sıralamadan düşmüşsünüz ama bu kadarda olaylara kötümser bakmayın lütfen lakin oyundaki bu sorunlar hep böyle gitmez bot taramalarında arada süprizleri yapabilir. Haksız kazanç elde etmek isteyenlerin yanına kar kalacak diye bir nedende olamaz. Support teknik ekibimiz bu lag ve donmalar üzerine çalışmaları devam ediyor sizinde anlayış göstermenizi dilerim. Çünkü bu hatanın kaynağına inmeleri gerekiyor yarın gene aynı sorunla karşılaşılmasın. Sizden ricam biraz sabırla beklemeniz ve görmeniz dileği olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.