Rütbeler niye bu kadar aşırı yükseliyor?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FURKANKAYIKÇI tarafından 13 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Tr1 eicteyim ve albay için her gün 1 milyonun üzerinde yükseliyor. Bu durum normal gelmiyor bana. Benim görmediğim mantıklı bir açıklaması var mıdır ?

2. Mr.User

Mr.User User

olabilirlikler,

1- pasif duruma geçen hesaplar olabilir. Rütbeler sonuçta serverdeki aktif hesapların % oranlarına göre hesaplanıyor.

2- En düşük Albay hesabının devamlı aktif olması olabilir.
    a- bir çok kişi o hesabı GİŞ kurallarına aykırı olsada ortak kullanıyordur. Zaten bu sıralamada özellikle hesapların yaptıkları şey. 24 saat midefire kesen var.
    b- eski haritada bol bol 24 saat yaratık kesiyordur. o haritalarda Şeref daha iyi toplanır.

Olamazlar:

Devamlı kapı yapıyor o yüzden :)
    Sonuçta 1m rütbe demek 100m şeref demek...
    veya,
    200 alfa kapısı demek :)

3. :D Olamazlar dediğin oluyor hocam :D

Rütbe oynaman için en kısa yoldan 22 seviye olup yeni görevleri almak ordan gelen şeref puanları sağlam üstünede sen şeref çekersen + gemi+ şeref argesi + grup + kıdemli güzel bir şeref yapmaktadır. Peşine yeni gelen görevler bu şekilde ve pazar günü güzel bir hades grubu kurulduğu zaman hesab çok güzel rütbe puanı kasar. Tecrübe veren görev yada kapılar rütbe puanına fazla bir katkısı yoktur.

4. Aynen rütbeler çok dengesiz düşüyor ve yükseliyor.Bende bir sorun olduğunu düşünüyorum.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rütbelerin artmasının ana sebebi yeni gelen 100 görev ve BL haritası görevleridir. Bu görevler tam destekler ile bitirildiği zaman çok daha fazla şeref puanı alabiliyorlar ve bu sayede rütbe puanları artıyor.

Bu görevleri yapan birden fazla oyuncu olduğu için rütbe puanları bu şekilde artmaktadır. Bunun yanında yapılan kapılardan da gelen şeref puanları sayesinde rütbe puanları artar.

İyi forumlar.

6. KATALONYA

KATALONYA User

Çok fena yükseliyor en son şeref kasmayı bırakacağım artık kovala kovala yetişemiyorsun.

7. Görevler işin sadece görünen yüzü bir Mindfire kesince 500.000 şeref alıyorsunuz ki bunu kesenler genelde destekli olur ve tüm haritaları dönerler. %50 şeref ve grup desteği ile yaratıktan kişi başı 150 bin şeref almak mümkün. Yaratığın doğma süresi 15 dakika 3 harita var 5 dakika ortalama. Yaratığı kesmek 2-3 dakika sürüyor. Yani demem şu ki 5-10 dakikada oyunda hem 5-6 bin uri kasıyorsun hem de 150 bin şeref alıyorsun. Bu şekilde oyunda rütbeler kapı ile elde tutulamaz.

8. BL deki son görevleri : Arge,%50,Grup desteği,KSİ Desteği,%100 desteği ile 270 m şeref veriyor buda zaten yaklaşık 3 mil rütb puanı :)

9. _01_

_01_ User

rütbeler niye çılgın artışlar gösteriyor -> Bottan dolayı

bu adamlar günde 300-500 bin uridiumları nasıl kasıyor -> Bottan dolayı

etkinliği daha yeni tanıdığımız ilk bir ay içerisinde adamlar nasıl etkinlikten gelen materyalleri gemilerine ağzına kadar dolduruyor -> Bottan dolayı

bu adamın gemisinde nasıl 10m uridium milyonlarca rsb var -> Bottan dolayı

bu adam hiç mi uyumuyor işe/okula gitmiyor gemi sürekli online -> Bottan dolayı

bu adam nasıl sabırla saatlerce kutu topluyor (kendisi topladığını iddia ediyor) -> Bottan dolayı

ben 5 hades yapacak uriyi 2 günde kasıyorum adam 48 saat boyunca full kapı dönecek uriyi nasıl buluyor -> Bottan dolayı

arkadaşlar sorularınızın tek bir yanıtı var aynı konuları açmanıza gerek yok :)

ModernKöle ve RAMMFİRE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.