Rütbeler yine aldı başını gidiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 25 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

Yeni forum geldiğinden beri, foruma yazmayı bırakmıştım. Çünkü bir türlü alışamamıştım. Ama bugün alışmaya karar verdim. :)
    Eski forumda yazılarımın çoğu illegal program kullananlarla ve güzelim oyunu mahfedenlerle ilgili idi. Onların hepsi silinmiş :(
    2015 e gireceğiz, hala inatla, hırs yaparak, program kullanıp, oyunun tadını kaçırıyorlar.
    2008 yılında oyuna başladığımda bir sevgi, saygı vardı. Elit gemiler parmakla gösterilirdi ve imrenilirdi. Şimdi küfür etmek, aşağılamak, çoğaldı. Hazin bir durum. :(
    Artık 2-3 ayda full elit gemi yapmak çok basit hale geldi, Nasıl; yükle gemiye illegal programı, kutuları o toplasın, palladiumu o toplasın, yaratığı o kessin, kapıları o yapsın. Oh ne ala. (Dürüstçe parasıyla, emeğiyle yapanları hariç tutuyorum.)
    Dürüst oynayan da, çabalasın dursun, gemisini fullemeye, ve rütbe yapmaya. Ama asla rütbeye yetişemez, çünkü karşısında bunun illegal yolunu bulmuş kolay yoldan yapanı var.
    Bence rütbeler yeniden düzenlenmeli.
    Kaç gündür takip ediyorum. Yine aşırı rütbe artışı var.
    Çünkü gece chatte hiç sohbet eden yok. Ama gemiler harıl harıl çalışıyor. Ayıp yaa, edep yaaa.
    Yine eskiden olduğu gibi; ADMİN im veya MOD um gelecek, klasik söylemlerini yazacak ve konuyu kapatacak. Hayırlısı olsun, ne diyelim.
    Saygılarımla.
    Not; 50 küsür yaşıma rağmen bu oyun bende bağımlılık yaptı, vazgeçemiyorum, Hala 2008 yılında açtığım gemimi kullanıyorum. Tek dileğim, beklentim, sonunda umarım bu oyun; dürüst oynayan insanlara, saygı ve sevgiyi esirgemeyen, İyi ADMİN lerle (hala onlardan iyi ki var) ve MOD larımla bizlere kalır.

MRTBY ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Abi ne diyeyim valla dil dökmüşsün o kadar yazmışsın.

Çok haklısın.Puanların yeniden hesaplanması için güncelleme gerekiyor inşallah gelir.

Sen bugün alışmaya ben ise oyunu bırakmaya karar verdim.

Hayırlısı abi inşallah değişir deyip beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef...

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yazmis oldugunuz yaziyi kelime kelime iyi anladim bazi seylerin bizlerde farkindayiz ve umuyorumki iletimlerimiz sayesinde eskiden nasil bir uygulama olduysa onun capinda bir uygulama beklemekteyiz kimlere ne acidan bir ceza verilir suan bilemiyoruz ve verilirmi onuda emin olunuz ki bilmiyoruz ama hic bir illegal program kullananin yanina kar kalmadigini sizlerde bizlerde biliyoruz ve bundan sonrada caydirici cezalar ile bedel ödetilecegini biliyoruz emeklerin harcandigi bir oyun ve bu emekler bir cirpina hic bir zaman kaybedilmemistir ve kaybettirmeyecegiz bir oyuncu olarak bir emekci olarak ben ve benim gibi dusunen her arkadasimin yanindayim ve yaninizdayiz bu konu hali itibari ile bir tartisma konusudur ama sunu hic unutmayiniz biz bize verilen yetkiler cercevesinde her zaman calismaktayiz ve kisa zaman icerisinde bazi seyleri umarim hep birlikte gorecegiz.

Konu maalesefki cok tartisilir bir konu ozelligi tasidigindan ve kimseye kanit olmadan hitap edemeyecegimiz icin kilitliyorum tabiki gunu gelecek tartisacagiz ama bazi konular.suan cok hassas o yuzden kilitlemeyi uygun goruyorum iyi bir oyun keyifli bir forum.dilerim.

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.